Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

satılan motorun yıne sıte ıcınde kalması ne guzel bı durum.en azından topıcte gorebılıcez.

Meric abi için kötü bugunde gecti muhabbeti zaten..Özleyecekmi eminim özlem olucaktır ama oda cok sevindi,Motoru cok güzeldi alanda satanda cok cok memnun oldu..

Cb yede bindim motor cok kullanmadım ama ybr üstünde gezmekten biraz tecrübe oldu..

Motordan subap sesi geliyor gibi..Isınınca cok oluyormus ekzozdan cok motordan cok ses cıkıyor..
Hız olarak orda gayet tatmin oldum..80 gördük hemen..Torku güzel,Frenleri kendaya göre cok iyi geldi..Evet titresim var ama gercekten dur inicem dedirtmiyor..
Motorda 14 dişli vardı sanırım,15 İstiyor motor bırak gidicem diyor..Cok hosuma gitti buda..Belki takılsa cok güzel olucak..
Boy ölcü olarak cok cok hosuma gitti biliyorsunuz boyumu gercekten cok sevdim :)

Bunu murat abinin geldigi arkadasının motorunda gördüm..Cb genel olarak bana hitap edebilir..

cb alırsan aklından şüphe ederim, hele bide cb ace alırsan direk deli derim sana datlı.:santa:

Bugün Üçerler sipariş vericekti. Ben siyah istemiştim. Fabrika'da olmayınca mecbur gri ya da kırmızı alacaktım. Bende tercihimi gri den yana kullandım. Birde alarm takılınca garanti dışı kalıp kalmadığını sordum. Kalmaz denilince Mts Alarm sipariş ettim Feyizoğlu'ndan.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız sürüşler inşallah. Ben de buradaki mağazadan wolf S in üstüne oturdum bugün. çok hoşuma gitti. farı yuvarlak ve üzerinde wolf s yazıyordu ama çok beğendim. dostum sen şu aldığın makinanın bir fotoğrafını çekip burada paylaşır isen bir de gri rengin motorda nasıl durduğunu göreyim ona göre önümüzdeki günlerde ben de alacağım kısmet olursa.

Neden olmasın anlasırsak,İşte toplayabilirsem,Esd cok daha hosuma gidiyor..model ve km kac fatih abinin.

2008 30 binde ama sıfır motor gibi tertemiz. Kazası bi derdi falan yok.

Km fazla gibi,ama düşürülmesinden iyidir..Durumlarım sıkısık suanda,Hem sadece niyetliyim suanda malum adem abi sende diyon 2 teker bitmez heleki motor üstünde gezerken zor :) Ne kadar derki..Simdi olmasa bile.Düşünebilirim..Tanıdıktan almak daha iyi.

tatlı bak sana baskı uyguluyoruz bır daha cb alacam dersen pipi ni keseriz ona göre ybr veya turevlerını alacaksın tamammı

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız sürüşler inşallah. Ben de buradaki mağazadan wolf S in üstüne oturdum bugün. çok hoşuma gitti. farı yuvarlak ve üzerinde wolf s yazıyordu ama çok beğendim. dostum sen şu aldığın makinanın bir fotoğrafını çekip burada paylaşır isen bir de gri rengin motorda nasıl durduğunu göreyim ona göre önümüzdeki günlerde ben de alacağım kısmet olursa.
Teşekkürler. Teslim aldıktan sonra eklerim buraya :) Sipariş bugün verildi. Cuma ya hazır olur dediler ama kesin konuşmadılar :)

Az önce görüştük didim yol ayrımını geçmiş , milasa yanıma uğrayıp sıcak demli bir çayımı içip oradan bodruma devam edecek :) Kazasız belasız yolculuğu bitirmesi dileğiyle :rendeer:

Kac dk sürer sizin orası,Bu gece girip foto atıp,aldıgını acıklarmı bu saate biraz gezerek gelmiş gibi duruyor sabah 7.30 dan 10.30 a gelmişlerdi kusadasından..
tatlı bak sana baskı uyguluyoruz bır daha cb alacam dersen pipi ni keseriz ona göre ybr veya turevlerını alacaksın tamammı

Tamam komutaım:queen:Yasasın ybr kardesligi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar