Macera arama Ayarcı Fatih ustaMeriç valla benim motorada bi ayar çekti 12 kuruştan 88-90 kuruşa indi motür :cat: Hazır Salcoyu hatim etmişken başka motorlarla maceraya değmez bence :cat: he böyütceksen o ayrı tabii :king:
benim ybrye bi ayar yapar mınereye geleceğim? kmye 13 kuruştan aşağı yakmıyor malesef.
Yapar tabi aslında o sana tarif etti sanırsam ybr topiciğinde :sunny: karbüratörün hava ayarını kıs iğneyi çekmi ne bi şeyler yazmıştı bi irtibata geç Fatihle istersen :cat:
İğneyi 1 diş uzatmış hava ayarını orjinalde bırakmış sanırım abi seninkinde.Benim motorda macera aradık havayı biraz daha büyüttük.Oda yetmedi dişliyi büyüttüm 1 diş![]()
Sorma kanka![]()
Tek giderken sıkılıyorum 2 yada 3 motor giderkenki halimi biliyorsun
Toplu gitmek daha iyi kanka boşver sen.Eğirdir gezisindede 80-90 gittik hep.Erdek gezisindede bassanda beklerdin kanka ileride zaten ayar yapmayla uğrasıoduk kütahyadan sonrada deli rüzgar vardı istesende gidemiyordun![]()
![]()
![]()
2 motorda güzel kanki.Ahmet abiyle ayrı dünyaların insanları olduğumuzdan erdek yolunda pek 3 lü gidemedik.Hele bursadan sonra mutasyona uğradı ahmet abi.
Önümüzdeki maçlara bakacaz o zaman![]()
Kanka durumları bilion şu saatten sonra gezi işi zor.
aynen kanka daha güzel gezilerimiz olcak inş. gelecek yaz bu yaz bitti sayılır
Seneye gezerik kanka onda sıkıtı yokBu sene için konusuyorum ben.Son bir gezi yapsak bu sezon karadeniz falan iyi olurdu aslında
![]()
Doğru söylüyosun Meriç ben gencim siz ihtiyarsınız![]()
2 motorda güzel kanki.Ahmet abiyle ayrı dünyaların insanları olduğumuzdan erdek yolunda pek 3 lü gidemedik.Hele bursadan sonra mutasyona uğradı ahmet abi.
Doğru söylüyosun Meriç ben gencim siz ihtiyarsınızKuşak farkı oluyo aramızda ister istemez
Bursadan sonra otobana girmişiz yol kaymak gibi dümdüz 80 -80 gidemem ben orada aga kimse kusura bakmasın :cat: Erdek girişinde tanımadığım bilmediğim yoldada üstelik gecenin bi vaktinde de macera arayıp basamam tın tın giderim :bounce: