Başka bir forum sitesindede yazıyorum ben uzun zamandır (scooterle ilgili bir site adını vermiyeyim reklama girmesin)arkadaşlar sordu orijinal lastik markasını ondan sordum zaten değişeceğim sizlerin tavsiyesiyle pirelli dura traction alıcağım belli olmaz michelinde alabilirim ama bulunduğum yerde hiç bir parçanın kalitelisi yok ya netten yada İstanbula gideceğim zaten yakında ordan alırım hatırlayabilirsen yazabilirmisin orj.markasını...
benim önlastik orjinal, çıkınca bakıp yazarım foruma.
ben ön lastiği tubeless yapmadım. çünkü toplayan usta gerek yok dedi. ön lastik kolay kolay patlamaz dedi.
ha bide toplayan ustanın wolfu 9000km de. onun ön lastiği ile benim sıfır ön lastiği karşılaştırdık. hiçbirfark yoktu.
ama orjinali şamrelli olduğundan ben ikisinide değişmeni tavsiye ederim.
ben sadece arkayı irc tubeless yaptırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:28 ----------
motorla oynamalarım devam ediyor. evelsi gün cr7 ybr bujisi taktım motora bi değişiklik olmadı.
dünde yağcıdan 1lt valvoline marka 10-40 4t yağ aldım onu koydum wolfe bi fark göremedim.
mübarek eşşek gibi motor. ne verirsen yiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------
ha bide yakıt ölçümü yaptım. depoyu ağzına kadar fulledim. 200km yol yaptım. tekrar fulledim. 30tl benzin aldı. (6.550x4.58)
yani 100km/3.28 litre yaktı.
çok yakmadı bence. çünkü devamlı dipgaz , durkalklı , bol vites değişimli, 8000-9000 devirli ve aşırı agrasif kullandım.