Salcano Wolf

Arkadaşlar Ben Yeni 2012 Salcano Wolf s Almak istiyorum..
Arkadaşın Çoğu parçaları Japon malı..
Ama daha Hiç Kullanmadım Eğer sizde varsa Yüksek Devirde kesiciye giriyomu....?
Yüksek devirde Titriyomu..?

Parçalarının japon malı falan olduğu yok arkadaşım yanlış bilgilendirmişler. Ybr ile aynı fabrikada üretilmektedir. Jianshe firmasına aittir. Fabrika hakkında detaylı bilgi istersen buradadır. Ben 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum. Çok memnunum.

Yamaha Jianshe Motor Shanghai Marketing Co.,Ltd. >> bu 2004 yılında kurulan şirket

Ortaklık yapıları:
Yamaha Motor Co., Ltd. 30%
Chongqing Jianshe-Yamaha Motor Co., Ltd. 55%
Jianshe Industries (Group) Co., Ltd. 15%

Şirket sermayeleri: 4 milyon dolar

Salcano wolf fat280 nickli arkadaşımızda var, kendisiyle irtibata geçip gerekli bilgileri temin edebilirsiniz yada yukarıdaki linklerden bilgiler edinebilirsiniz.

vay meşhur olmuşum :p

Arkadaşlar Ben Yeni 2012 Salcano Wolf s Almak istiyorum..
Arkadaşın Çoğu parçaları Japon malı..
Ama daha Hiç Kullanmadım Eğer sizde varsa Yüksek Devirde kesiciye giriyomu....?
Yüksek devirde Titriyomu..?

kardeş motor aynı ybr gibi 9,5-10 bin devirde kesiciye giriyor titreşim yok yakıtı iyi uzun yolda sorun çıkarmaz ama öğle aldın mı hız bekleme 100-110 yapar sonra bu motor neden gitmiyor deme ybr gibi hızı tın tın binerim dersen 80-90 km hızlarla dünya turuna çık o kadar garanti veriyorum bakımını yaptırdığın sürece

Parçalarının japon malı falan olduğu yok arkadaşım yanlış bilgilendirmişler. Ybr ile aynı fabrikada üretilmektedir. Jianshe firmasına aittir. Fabrika hakkında detaylı bilgi istersen buradadır. Ben 1 yılı aşkın zamandır kullanıyorum. Çok memnunum.

Yamaha Jianshe Motor Shanghai Marketing Co.,Ltd. >> bu 2004 yılında kurulan şirket

Ortaklık yapıları:
Yamaha Motor Co., Ltd. 30%
Chongqing Jianshe-Yamaha Motor Co., Ltd. 55%
Jianshe Industries (Group) Co., Ltd. 15%

Şirket sermayeleri: 4 milyon dolar

abi vermiş zaten cevabı ybrnin fabrikasının malı

SA bendede salcano wolf var müthiş bir motor 125 cc de tabiki titreme tok hız vardı ama amcam kaza yaptı motor 6 ay bekledi çıktı motor 5 . viteste 125 130 giderken 90 a düştü yağını değiştim sebeplerini bilen varsa lütfen yardım etsinn ?????,

SA bendede salcano wolf var müthiş bir motor 125 cc de tabiki titreme tok hız vardı ama amcam kaza yaptı motor 6 ay bekledi çıktı motor 5 . viteste 125 130 giderken 90 a düştü yağını değiştim sebeplerini bilen varsa lütfen yardım etsinn ?????,

güzel bi hava ayarıyla o hıza çıkabilir.
bide rektefiye olduysa motor zorlamayın 2000-3000km. kendiliğinden çıkar sonra..

benimkide 100 ü geçmiyor ama zaten o hızlarda gidilecek bir motor değil..

kazada motor aksamı hasar almış olabilir. İyi bi ustaya göstermek lazım.

abi motor kısmınmında hicbir parça değişmedi tahsin abi ben iki kişi yatarak 130 gördüm bilmem senin motoru ??

abi motor kısmınmında hicbir parça değişmedi tahsin abi ben iki kişi yatarak 130 gördüm bilmem senin motoru ??

tekerler rahat dönüyomu ? fren sıkılı kalıyo olabilir.
zincir gerginliği ?
kazada olsa hava ayarı bozulmuşmuş olabilir..
yağın 10-40 power1 mi ?
yoksa gitmemesi için sebep yok

abi zincir iyi yağ castrol 10.40 fren de de sıkıntı yok hava ayarı nası bişey abiii ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar