salcano wolf 125cc debriyaj balata değişimi

tahsin kardeşim ben imkansızı başardım. Orjinal balatalarla 40 bin km. 32 bini fat280 fatihe ait tabi :)

Emeği geçen herkesin eline sağlık.Eli alet tutan ve cesaret edebilen herkes yapar diye tahmin ediyorum.Birgün bana da lazım olacak bu bilgiler.Ders notu yapıp saklayacağım valla.Çok teşekkürler.

F54

len okadar sallamışsınki ben bile inandım. :pr: fatihe sordum balataları değiştirmemiş. 40 binde orjinal balatalar var üzerinde. Kusura bakma kısmını geri alıyorum :pl: atarken osduruklu at be fatihim :queen:

ben fren balataları demiştim adem sende hemen sazan gibi atladın oltaya::151::

beni bile kandırdın yahu. Benden iyi biliyo galiba dedim kendime. Ben o kadar bilmiyom. Hayırdır benim motorun özgeçmişinimi araştırıyon? :santa:

tahsin kardeşim ben imkansızı başardım. Orjinal balatalarla 40 bin km. 32 bini fat280 fatihe ait tabi :)

abi benim balatalar daha çok giderdi ama dediğim gibi ben çok zorluyorum motoru.
gün içinde devamlı yarım debriyaj yaptığım günler oluyor.
zaten balatalar bitmemişti, debriyaj kaçırmıyodu ama biryerde sorun vardı. kalkışlarda zangır zangır silkeliyordu motor. sökünce anladıkki devamlı yarım debriyaj yapmaktan balatalar yanmış. kapkara olmuş. hatta saçlar bile yanıp mora dönmüş.
kalitesiz yağdan olabilir dedi çıkan balataları gösterdiğim motorcu arkadaş..
yeni balatalar iyi şimdilik 1300km oldu gidiyor.
belkide motor viteste iken elimi debriyajda tuttuğumdan yandı balatalar. orası mechul..

benimkisi daha bitmemişti ama servise verince hazır sökülmüşken hadi onuda bi yenileyem dedim. :)

benimkisi daha bitmemişti ama servise verince hazır sökülmüşken hadi onuda bi yenileyem dedim. :)

abi yaylarıda değiştir. yoksa yeni balatalar kalın geliyor. haliyle yaylar daha sıkı oluyor. e debriyajda kazık gibi sertleşiyor.. bu yüzden balatalar, saçlar vr yayları değişmek lazım. ben bikez daha sökeceğim debriyajı yayları değişmek için..

Konu ile alakasız ama şunu sormak istiyorum lastikleri tubbless yapabiliyormuyuz lastikler uyumlumu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar