salcano vs lifan

merhaba arkadaşlar ben bir motor almak istiyorum 3000tl ye kadar ve bunlar dikkatimi çekti.1)salcano wolf 125.2)lifan 150-9j.3)ramzey XF 125-10V
ben alcağım motorumla biraz dağ bayır gezmek istiyorum ama çok zorlamam.ve genede 90km yi geçmem.ne öneririsiniz hangisi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sym Xs 125'i listenin en başına koyabilirsin.

sağol kardesim.bu konuda çok bilgim yok.senin önerdiğim motorun markası sym mi?bide sym xs125 kaç liradır.sitesinin adını biliyon mu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3300Tl, Sahibinden.com sitesini baştan sona 2. eller dahil incelemeni öneririm.0 km de var.

ama arkadaşım ben şahsen gidip mağazadan almak istiyorum.sence mağazada ne kadara satarlar?ve başka önerebileceğin var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 ----------

ve bu motor bayır çıkabilir mi?80kilayom beni bayırdan çıkarabilir mi?yani biraz bayır gücü olsun

arkadaşım bende salcano wolf 125 var iyi motor üzerinde ybr motoru var titreşim yok tam sana göre 90 ı geçmem diyorsun 80-90 la türkiye turuna çık istersen ısınma diye birşey yok ben memnunum tavsiye ederim.

Son düzenleme:
motorun çok güzelmiş.ama birazzz değiştirdin galiba tekerlek fln.ve tekerlekleri çok ince

motorun çok güzelmiş.ama birazzz değiştirdin galiba tekerlek fln.ve tekerlekleri çok ince

yok kardeş motorum orjinaldir sadece üç şey var panter , depo kılıfı ve koruma demiri arka çantada varda onu çıkardım başkada birşey yaptırmadım lastikleri orjinal ya resimden dolayı yada panterden dolayı ince gözüküyor olabilir :)

bişey sorcam fat arkadaş
.ben wolf125 alsam çimenli yollarda rahat gideblir miyim

bişey sorcam fat arkadaş
.ben wolf125 alsam çimenli yollarda rahat gideblir miyim

batuhanzzz arkadaşım çimenli yolu bilmem ama lastikleri iyi değil çabuk kayıyor diyebilirim ben fazla dağ taşda binmediğimden braz eskiyene kadar dursun dedim yoksa dağ çimende süreceksen lastiklerini değiştirmen gerek :)

arkadaşım bende salcano wolf 125 var iyi motor üzerinde ybr motoru var titreşim yok tam sana göre 90 ı geçmem diyorsun 80-90 la türkiye turuna çık istersen ısınma diye birşey yok ben memnunum tavsiye ederim.

kardeş senin motorda ybr motoru varmı gerçekten üzerindemi geldi yoksa sonradan mı taktırdın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar