Salcano Nova 150 mi Yoksa Yuki YK 150-T20 mi

Salcano Nova 150 mi Yoksa Yuki YK 150-T20 mi ?

Lütfen Honda Al Ybr Al Diye Sölemeyin . !!!!!!

İkisinden Hangisini Tavsiye Edersiniz ? Kullananlar Var mı ?

salcanoyu bileme bu sebepten yorum yapamıyacağım
ama yukı'yi 20.000 km kullandım :cat:
unutma şansta önemli..

ben yuki kullandım güzeldi salcona nun servis durumu nasıl bilmiyorum ancak ben şuan mondial 150 zc kullanıyorum memnunum dreksiyon içten dönmeli ve göstergleri fln çok hoşuma gidio yukiden ben sana mondi al derim ama sen salcona veya yuki istiosan yuki al bence ama moniali de bi düşün derim biraz sert motor ama yukiden bence ii motor

Salcano Nova 150 mi Yoksa Yuki YK 150-T20 mi ?

Lütfen Honda Al Ybr Al Diye Sölemeyin . !!!!!!

İkisinden Hangisini Tavsiye Edersiniz ? Kullananlar Var mı ?

Arkadaş:cat:

Kullananlar üzerinden iyice bir araştırma yap, tecrübelerini değerlendir. bak bakalım hangisi daha iyi olacak. Sonra da ikisinden herhangi birini al nasıl olsa farketmez:) Kullanan bir arkadaşımızın dediği gibi, şansın varsa daha az sorun yaşarsın:cat:

ikiside aynı birbirine buyuk bir üstünlüklerı yok. bulundugun yerdeki servis durumuna göre tercih yapmalısın.

Bulunduğum Yerde Mondial asya salcano motoran yuki hepsinin servisi var :)

Hangisi Daha Gzl Hangisi Az Sorunlu Hangisi Daha Çok Gider Bu Konular Üzerinden Değerlendiriyorum :)

Bulunduğum Yerde Mondial asya salcano motoran yuki hepsinin servisi var

Hangisi Daha Gzl Hangisi Az Sorunlu Hangisi Daha Çok Gider Bu Konular Üzerinden Değerlendiriyorum :)

daha ne...

yapman gereken hangisi gözüne hos geliyosa git onu al :cat:

Kardeş ben salcana kullanıyorum.motordanda pek anlamam ama o motora binerken artık korkuyorum.çok soğudum. Pek bilgim yok ama bir salcano kullanıcısı olarak kesinlikle ve kesinlikle alma derim.

Hepsinin servisi var ama mondial gibi hızlı sonuç alamayabilirsin parça sıkıntısı yaşayan az kullanıcı var.

arkadaslar ben Salcano Nova 150 almayı dusunuyorum motor gucu ve hacim gücü YK 150-T20 mi ye bakılarak daha yüksek salcano kötü bir marka degL benm param hazır 2bin var salcanonun sıfırını alıcam salcanonun degerıde 2bin tele felan sizce salcono almalımıyım ürün detayını ıyı bılenler yardımcı olursa sevınrım smdıden tsk

sana bişey diyeyimmi konunu daha yeni gördüm ben 2011 model yuki aldım ve motor çok iyi gidiyor.4 zamanlı olduğu için çokda benzin yakıyor ve dahada kötüsü yuki salcano gibi motorlar çin malı olduğu için çabuk dökülüyor ben 2 bin tl ye aldığım motoru 3 bin liraya almış gibi oldum her durumda masrafı çıkıyor.Alınacak motor varsa paraya kıyıp SYM,KYMCO,YAMAHA başkada yok diğerleri hikaye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar