sakın motorlarınıza bunları yazmayın

1. Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim.
2. Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim.
3. Karayollarinda degil, senin kollarinda öleyim.
4. Vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsin.
5. Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim.
6. Aşıksan vur saza, söförsen bas gaza.
7. Oyle birini sev ki, sen ölünce o hiç yasamasin.
8. Sana taptigim kadar paraya tapsaydim milyarder, Allaha tapsaydim peygamber olurdum.
9. Sen gökyüzünde dogan günes, ben yollarda çilekes.
10. Ben bir kadini sevdim mi gözüm gibi bakar, ilah gibi taparim; ama ki bir yanlisini görmeyeyim bir bidon benzin döker çatir çatir yakarim.
11. Yollar gidisime, kizlar durusuma hasta.
12. Burma burma biyiklarim, Tarkan seni ayiklar

8 numaraya bayıllllldddıııııııııımmmmmmm..... :jocolor: :jocolor: :jocolor:

yada bi tişorte. eğer bu yazıyı okuyosanız kız arkadaşım düşmüştür yazıcan

RaCe_' Alıntı:
yada bi tişorte. eğer bu yazıyı okuyosanız kız arkadaşım düşmüştür yazıcan

ben o t-shirt'den yaptırdım kendime :))
"If you can read this the bitch fell off" yazıyo arkasında :))

:)) güsel.. ulan bide birinde siyah beyaz kırmızı deri bi mont gördüm. arkasında honda cbr yazıyodu. bide mayalo bi hatun grafiği vardı. çok tatlıydı ama...

tan

:thumright: :tongue: :flower: :mrgreen: :bounce: :bounce: :salut: :queen:

Ben Eski Cross'un arkasına Kücük şekilde boşluğu doldursun diyerekten web sitemin adresini yazmıştım.(Endoru+Cross kullanan bi arkadaş okurda belki iletişim kurmak ister vs diye!) Bir haftasonu Antalya 5M Migrosa sanırım ''Riddick Günlükleri'ni izlemeye gitmiştim.Öğle vaktiydi sanırım.Antalyada yaşayıpta haftasonu Migros'un önündeki trafiği bilmeyen yoktur.. Trafik öyle sıkışıktı ki ben artık beklemekten sıkıldım arabaların bıraktığı boşluktan yarı debriyaj+gazla geçiyordum.. Amcanın biri kıskanmış olacak ki kornayla beni taciz etti pek sallamadan kimseyi üzmeden kızdırmadan öne geçtim işte.. Neyse filme girdik çıktık geri döndük eve girdim nete bir baktım yeni bir emailiniz var yazıyor.. O kornayı çalan amcanın arabasında çıtırmı çıtır bir hatun varmış (Nasıl görmedim hayret :cyclopsani: ) ben arabaların arasından geçerken sanırım heyecanlanıp kız kardeşiyle kaynatmışlar arabada hafiften..Babasıda dönüp siz neye gülüyorsunuz ''Eşşoğle..ler'' demiş kızda beni savunmuş kavga gürültü vs.. Kızcağız Yanlarından geçerken motosikletin üstündeki adresi yazmış bir köşeye eve gidincede kardeşiyle email yollamışlar.. Motosikletlerden çok hoşlandığını filan yazmış görüşmek istediğini filan söylemiş.. MSN'de muhabbet filan darken kısmet olduda Antalyaya yolum düştüğünde görüşmüş bütün gece gezmiştik.. Birde evine bıraktığımda evin önünde babası cıldırsın diye ara gazı vermiştim :cherry: Hala dostuz (Sevgili değil!) Bu Şeytan icadı nelere kadir görün arkadaşlar. Paylaşmak istedim ;)

onlar değilde
kaska doktor gelmeden çıkartma
motora yada kaska kan grubu ve ismi
cüzdana da acil durumda aranacak kişi nosu yazmak lazım

tek rakibim THY.Gerçi bunu otobüs lerde görmüştüm ama benim motor otobüslerden hızlı

DELİJAPON'A

eger o dediklerini ben kaska yazarsam varya annem ve karıma hıç gostermemem lazım. her gorduklerınde :salut: ağlarlar

Bide düşünün canısı yazıyomuş hehehehe :queen:

kopardım yaaaa :queen:

bak bu güzel mutombo.

motosiklete yazılmasına karsıyım ama kask a olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar