15 gun icinde ödersen 3te 1 ini ödemıyosun dıye bılıyorum 1000 tl ye de ehliyet alırsın
15 gun icinde ödersen 3te 1 ini ödemıyosun dıye bılıyorum 1000 tl ye de ehliyet alırsın
Yazdılar mı peki? Bana denk gelenlerde kaskı çıkartmadan alkol muanesi yaptılar, temiz çıkınca yolladılar![]()
Bende ikinizde aynı şeyden bahsediyorsunuz diyorumBende 3 te 1 indirim yapılıyor diye biliyorum .
orası hiç belli olmaz 4 ayı yok bu işin ansızın yakalanabilirsin eğer yakalanmak istemiyorsanız benden size tavsiye çevirmeyi gördüğünüzde yol değiştirin yada ehliyeti alın üşenmeyin (ben çevirmeyi görüpte tarlaya dalanı gördüm)
valla aynen öyle... zaten ehliyetsiz büyük risk biran önüne çocuk çıksa yada sen çarpmadında aylak bir bisikletli yada yaya önüne atladı bittin...son 1 ayda aynı durumdan konu acan 2. kişi
3000 lira ceza akıllara sakat.
geçen gün çevirme vardı bana el kol hareketi yaptı gittim yanına ehliyet+ruhsat klasik soru verdim neyse kafada kask var adamın dediği çıkar kaskıda yüzünü görelim ceza yazmak için bir şey arıyorlar illa
Normalde yunuslar insiyatif gösterir ...
ceza yazması zordur ki trafik ekibi çağırdılar senin için..
bence şikayet edilmiş olabilme ihtimalin var ...
Yoksa onlar bu durumları pas geçer uyarırlar bence şikayet edilmiş olabilirsin..
trafiğe yakalansan tamam ama yunuslar ilginç
Merbahalar
ben bu hatayı yaptım. İnsan gerçekten bir heves uğruna herşeyini kaybedebiliyor.
Hussar 125 motorum vardı. Fosforlu sarı mat siyaha boyamıştım. Eve gelmeme 200 mt falan kala yunus ekipler çevirdi önümü durdurdum. Ehliyet ruhsat istediler rusatı gösterdim ehliyet yok abi vermiyorlar dedim. Yalvardım yakardım hiç takmadılar
Toplam ceza maaliyeti 3000 TL kadar.
Boyadan ceza yazdılar. Ehliyetsizlikten 1407 TL bana ruhsat sahibi babam. Aynı cezadanda babama yazdılar.
Yarın motoru satıyorum. 2-3 ay çalışıp borcumuda kapatacağım.
Siz siz olun ara sokaklardan sürseniz bile birgün paçayı ele verirsiniz. Sakın binmeyin ehliyet yoksa