Sakarya'dan Selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar;
Birkaç yıldır üye olmadan forumunuzu keyifle takip ediyorum;takip eden,klavye basan motorlu motorsuz tüm takipçilere forumu bu kadar seviyeli,güzel kullandıkları için teşekkürler.

Arkadaşlar yaşım 27,devlet memuruyum.Boy 181 kilo 112.Kilo var ama hantal bir yapı yok:)
Endurolara ilgim var.Motosiklet geçmişim bir yıl boyunca gazete dağıtıcılığı yaparken kullandığım Mondial 100 cc'lik motordur.Önümüzde ki aylarda ehliyetimi alarak yollara ineyim düşüncesindeyim.Hesabım şöyle; CBF 150 efsanesiyle kendimi geliştirmek daha sonrasında BMW F650 GS ile uzun süreli birlikteliğe başlamak.

Başınızı şişirmek istemiyorum;başlangıç motorunun çok önemli olduğunu düşündüğüm için boy ve kiloma uygun olanın efsane CBF 150 olduğunu düşünüyorum.Onun üstünde kazasız belasız inşallah en az üç yıl geçirdikten sonra 650'ye geçişi düşünüyorum.Boy kilo ve motosiklet tercihinin uyumunu deneyimlerinizle yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Hergün foruma giriyorum,ayrıntılı bilgi için sorulara cevap verebilirim.

Saygılar,selamlar.

hoşgeldin toprağım:)bende şuan sakarya akyazıdayım motorumla geziyorum:)eğer buralara yakın yerdeysen gelirim yanına nerdensin?cbf başlangıc için mükemmel motor desem yeridir,hem başlangıç hemde tecrübe için biçilmiş kaftan kesinlikle güzel tercih..

hoşgeldin hemşehrim.cbf le başla.sonra o boya,o cüsseye her türlü enduro gider.

kardeş hoşgeldin,küçük cc doğru karar
nic'ini anlayamadım anamur spor.
ben de bozyazıdayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar