sakaryadan selamlar

merhabalar tüm motosiklet sevenler ve sevdalıları ben sakaryadan ali şükrü başkaya ben sakarya doğumlu ve sakaryada ikamet ediyorum ve meslağim egzost çekirdekten yetişme yani çıraklıktan motosiklet sevdamda olduğu için çok arkadaş ve dost çevrem olduğu için motosikletlere faiş fiyatla ekipman ve yedek parça satışları olduğunu görünce elimden geldiği kadar motosiklet seven tüm kardeşler için kimi metal aksamlarını yapmaya başladım bu motosiklet net formunada bora arkadaşımın benim yaptığım honda cbf orta sehpasının sizlerte bilgilendirme mesajı ve onun tavsiyesiyle üye oldum sizlerle güzel arkadaşlık ve kardeşlik kuracağıma inanıyor vesile olan bora kardeşimede çok teşekkür ediyorum sakaryadan kucak dolusu sevgi ve saygılarrr ali usta

Aramıza hoşgeldin Ali

Biz forum üyeleri ara sıra kulaklarını çınlattığımız USTA'lardan birinin burada üye olmasına çok memnun olacağız diye düşünüyorum.

Bilgi ve deneyimlerinizle ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz.

hoşgeldin ali abi bende sakaryadanım benim motora bi eksoz yaptıracam sana:mrgreen:

Ali usta hoşgeldin madem ekonomik metal işler yapabildiğinizi ifade ettiniz benim gv 250 için orta sehpayı nasıl ve kaça yaparsınız? Ben izmitteyim ikna olursan sakaryaay gelmem zor olmaz. İlginizi ve cevabınız bekliyorum.
Hürmet ve selamlar...
mithat komut

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------

koruma demiri için çağlayana, yan çanta demiri için küçükyalıya kadar gitmiştik hani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar