Tamam hadi seni mi kırcamorda yaparız. yalnız anamurspor. sana nasıl ulaşıcam ben maçı aldığımda.
@Tolga Can; senide beklerim dostum. Bak geliceksiniz die 1kg. nescafe aldım ona göreFS54'e katılıyorum baklavasız olmaz maç
baklava yoksa seyirci de yok agaYok yok ben biliyorum yapacağımı.. Tamam, baklavasına... Ama seyirci olana baklava yok.. :bounce:
Seyirci diyip geçme, Orda son sez takımı desteleyeceğiz. Ben şimdiden slogan üretmeye başladım. Pankart bile açacağız. Bunun yanında baklavanın lafı mı olur.
Bu arada maçta kask takın bari, bende video çeker youtube yüklerim. Ana habere konu olursunuz. Çılgın Motor tutkunları halı saha maçında diye.
Bu fikir bana ait çalana çok kötü kayarım :queen:
Beklersinde nereye geleceğiz. Benim bu konuda fikrim yok. Cihan organize etsin. katılımcı oluruz. DEdikoduyu severim 80 den beri
F54 beleş olan tüm etkinlikte var zaten ne yüzsüz güvenlik görevlisi, bu güvenlikler hep böyle mi, çalışıyorlar mı eğleniyorlar mı belli değil :silent:
baklava yoksa seyirci de yok aga
işine gelirse
tmm neyse bunların ne maç yapacağı var nede baklava alacağı bari gofretine oynasalar ona da razıyım:queen:Seyirci diyip geçme, Orda son sez takımı desteleyeceğiz. Ben şimdiden slogan üretmeye başladım. Pankart bile açacağız. Bunun yanında baklavanın lafı mı olur.
Bu arada maçta kask takın bari, bende video çeker youtube yüklerim. Ana habere konu olursunuz. Çılgın Motor tutkunları halı saha maçında diye.
Bu fikir bana ait çalana çok kötü kayarım :queen:
Beklersinde nereye geleceğiz. Benim bu konuda fikrim yok. Cihan organize etsin. katılımcı oluruz. DEdikoduyu severim 80 den beri
F54 beleş olan tüm etkinlikte var zaten ne yüzsüz güvenlik görevlisi, bu güvenlikler hep böyle mi, çalışıyorlar mı eğleniyorlar mı belli değil :silent:
tmm neyse bunların ne maç yapacağı var nede baklava alacağı bari gofretine oynasalar ona da razıyım:queen:
tolga zaten bi geceden çıkarken yanına geleceğim yatır gibi çökeceğim sana haberin olsun çay kahve yemek ne varsa artıkFatih ben sana goflet alırım çocuğum hele gel şöyle yamacıma bakayım![]()
Ayıp ettin fatih ; Security kardeşliğinde ardımızda adam bırakmayız.
Çay, kahve, yemek sorun değil oğlum yeter ki gel, hatta yorgun olursan yatacak yer bile var. :cat:
Fatih bu adamın sözüne güven olmaz ona göre.. hadi yemeğini yersin de yatacak yer bile var diyo :santa:
Sen bunun yemeğini de yeme en iyisi :sunny: