Sakaryada Tek Olan Tiger Eksozlu 100'Lük Motorsiklet ;)

bende ona benzettim ama...
ne bileyim...
yazık bunun için harcanan emeğe...
madem yapıyorsun güzel birşey yap..
delikli saç, normal sac, ve flash yeterli...
ekzoz bundan ibaret elyafınıda iç konisinide güzel yaparsan on numara bi ses alırsın motordan....
hem küfür yemessin, hemde görsellik olarak daha iyi durur...
Hazır yapılmış egzozlar var zaten. :) Ben komple buldum manifold dahil.170 tl.Tabi kalitesi tartışılır.Ama görüntü olarak güzeldi.

bende istanbul'da tek leovince x3 eksozlu ybr125 mi desem acap ne olur ki ?

45359413.jpg

65790125.jpg

Güzel.:) Bu motosiklet de değişik bir hava var çözemedim.Motor bloğu siyah.Ve lastikler biraz kalınca gibi değil mi.

Egzosu tamamiyle çıkar daha iyi ses alırsın hem egzosun çok çirkin olmuş diyenlerlede karşılaşmazsın :queen:

anlıyorum seni motorcu48 :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

ehliyet olmazmı kardş ayıp ettin bak şimdi :) birkaç ay içinde 600 lük alıcam o zaman gürüşürüz millet :)

Görüşürüz felan :) sanki forumda bi sende olacak 600 lük :) Onada egzoz yerine soba borusu takma da :)

bir kere o tiger egzoz deil kardeş bildiğin demiri kesip kaynatmışsın oraya hiç ii olmamış çekişten düşer motorun ayrıca trafik yakalarsa sakaryada teki görürsün o zmn :D

Merhabalar geçmişte yapılan dalgalar için aklıma geldi yeni motorumu paylaşmak istedim sizlerle ;)

fwhmc0.jpg

Eski motorun resimleri silinmiş bulabilirsen eklesene merak ettim bu kadar makarayı neye yapmışlar? Biride çıkmış imkansızlık diyor adamın yerine ağlıyor? hayırdır arkadaş ne ayaksınız? adam 600f almış durumu olmasa delik ayakkabıyla yürürdü..

Hee belkide arkadaki cbf onun,park halinde gördüğü bi 600f e oturup foto çekilip sizden intikamda almmak için buraya eklemiş olabilir :D orasını bilemiyorum =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar