Sakarya'da Oturan Arkadaşlar

Sakarya'da (Fotoğraf Eklendi) Oturan Arkadaşlar

Slm.Arkadaşlar.:cherry:

Bu hafta 27 - 29 Ocakta SAKARYA (ADAPAZARI) da sınavlarım var.
Eğer siteden sakaryada oturan arkadaşlar varsa ,
ben ; motorize26 dan viper_1 (volkan) olarak oradaki arkadaşlarla tanışmaktan memnun olurum...:bounce:

Konu ile ilgili , Lütfen özel mesaj atınız.:cat:

Son düzenleme:
dostum sakaryalıyım..adapazarında oturuyorum..ama persembeden sonra istanbula gidiyorum.haftaya salıya kadarr..baska zaman inşalla

merhaba ben sapancada oturuyorum sakarya üniversitesinde okuyorum ama viper sınavlar bitti tatile girdik senin bu sınavlar nedir.bir de bakıyorum adapazarında motorcular pek kask takmıyor türke bir şey olmaz mantığı herhalde ben okula sürekli motorla giderim havalar düzelsin bir haftasonu da istanbula motorla gideceğim benim motor asya 150 t1

Hocam gel bekleriz. Pazargünü İstanbuldan gelecek bir gurup var maşukiyede onlarla buluşma durumu var. Ben cuma 6 dan sonra işten çıkıyorum. Tel i pm den gönderiyorum. Mutlaka görüşelim.

sakarya universıtesi

merhaba ben levent bende sakarya universitesinde okuyorum
ve bır hafta once honda cbf 250 aldım ıkıncı donem havaların duzelmesi ile birlikte esentepe kampus te sapancalı arkadasla tanısmak dılegı ıle.... ıyı gunler

SELAMLAR...

Ben şu anda SAKARYA dayım.
Mesajı geç okuyan arkadaşlar ;

_Si_Be_MoL_ veya ODUNCU nickli üyelere özel mesaj atarak ,
cep tlf.numaramı alabilir , benimle irtibata geçebilir...

bu arada cep telefonumda ; MSN'de açık olacak...

[email protected]

viper_1, 28.01.2006( cumartesi) günü saat: 19:00'da Blue cafe'de ( çark caddesi, lcw aralığı, barlar sokağı) Sakarya GM grubu olarak toplantımız var. Geçen toplantımıza ODUNCU'da geldi. senide mutlaka bekleriz. Bizim arkadaşlar haber vermeyi unutmuşlardır belki, ODUNCU'yada haber ver.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben sakarya da değilim,sakarya da okumadım;volkanla tanışmaktan memnun olmam :queen: :queen: :queen: Abi bu adam kırık valla sakaryaya sınav mınav diyo ama kesin toplu katliama falan gidiyordur :queen: :queen: :queen: Şaka maka yaw birinizinde Denizliye işi düşsün be kardeşim alla ala yawww :pr: :pr:

viper_1, kusura bakma arkadaşım. sana karşı mahçup oldum. ben buluşmaya geç geldim. tam geldiğimizde sizler ayrımıştınız. neyse en azından diğer arkadaşlarla tanışmış oldunuz. umarım bir dahaki sefere görüşürüz.

OK. abi önemli değil. ben zaten yine gelecem SAKARYA ya ,
belki motorla gelirim :)

bu arada arkadaşlara da sonsuz TEŞEKKÜRLER...
yaw Sakaryada da dostlarımız oldu...

GÜNÜN ANLAM ve ÖNEMİNİ BELİRTEN BİR FOTOĞRAF :

CEM , MEHMET (ODUNCU) , VOLKAN (viper_1)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar