[Sakarya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izmitli mt dan olanlarda dahılmı sakarya uzak bı yer degılkı ha kocaelı ha sakarya...

ODUNCU Belli ki çok güzel bir gezi yapmışsınız. Bir de ikinci vatanım
( 1. İstanbul ) Eskişehire gitmeniz çok daha güzel tabi ki. Daha eskişehire kadar uzağa motorla gidemedim ama yarın ben de motorla bir istanbul yapacağım. Finaller KPSS falan derken motor bayagı pinekledi.Bir uzun yol yapmak lazım artık. bir sorun olmazsa pazar günü abanta katılmak istiyorum ama bakalım yağışlı olmasa bari pazar günü

herkese selamlar, ben istanbuldayım. sakaryaya okul için gidip geliyorum bazen işletme bölümündeyim esentepe kampüsü. keeway sl150
[email protected] görüşmek üzere..

onurcan' Alıntı:
herkese selamlar, ben istanbuldayım. sakaryaya okul için gidip geliyorum bazen işletme bölümündeyim esentepe kampüsü. keeway sl150
[email protected] görüşmek üzere..
onurcan bu pazar günü kampüse çıkan uzun saçlı bi keewayci gördüm senmiydin?

MT kış uykusuna yatmış diyeceğim ama mevsim uygun değil :)
Hadi millet nerdesiniz ya bir haftadır tek kelime yazılmamış. Yağmasak da gürleyelim değil mi ?
GILDOR lubiyama54 selase abantı gezdiniz gördünüz ya fotoğraflar. fotoğrafları yayınlayın da biz de ne kaçırdığımızı bilelim:pr:
Bu arada şu haftaiçi akşam buluşmalarımız ne oldu bir buluşma ayarlayalım olmaz mı kime ne zaman uygunsa söylesin

Arkadaşlar ben bu hafta cuma işten çıkınca karasuya gidiyorum. Pazara kadar oradayım inşallah. Beklerim.

Kimsenin sesi cıkmıyor bizde bakıyoruz :) Muhbir hepten sustu zaten , Oduncuda yazmasa tık yok :)

Bir aksam bulusması yapsak ya olmazmı ?

Bu arada 54 ER 300 varmı icimizde bu akşam Sedat Kirtetepede gördüm 50 mt önümde , ben motorla yakalayıp selam edemeden kayboldu :)

evet arkadaşlar bu hafta sonu karasuya gidelim oduncuda ordaymış,bi aksilik çıkmazsa bende gidiyorum...

abant çok güzeldi gelmeyenler kaçırdı malesef.:bounce: :bounce: :bounce:

arkadaşlar ayın 15-16 sında ne yapıyoruz ?? varmı buralarda olan , canım sıkılıyor çok kötü

Bu hafta sonu % 50 istanbul , % 50 adapazarında olma durumum var , eğer burada kalırsam ve Pazar karasuya gidecek olan varsa takılabiliriz , yarın netleşir

Arkadaşlar , Sakaryalı motorcuların iletişimini sağlayacak bir web board yapıp tanıdıklarımıza iletsekmi , ben bir süredir bunu düşünüyorum . Şahsen tanışanlar iletişim halinde ama gezi olmasa bile genede acil gezi vs akşamüstü toplanma gibi durumları iletmek için küçük bir forum yapabilirim .

Diyeceksinizki zaten mevcut forumlar var , evet var ama daha özelde bir iletişim alanımız yok , kendi şehrimize özel bir iletişim board yapabilirim hatta domain adı bile alabilirim , gene motosiklet.net ve diğer sitelerde takılırız ama merkezi iletişim icin tüm sakaryalı motorculara kendi boardumuzuda takip etmelerini rica edebiliriz.

sakaryamotor54.com
motosakarya54.com

vb , ne dersiniz öneriler ?

syg
günan

Son düzenleme:
sakaryaya özel site fikri güzel bence bir ayrıcalığımız olsun tabi yinede diğer sitelerdende takip yaparız

hmm.. uzakmış biraz o yüzden polis çevirmesi falan olmayacağına kendimi inandırırsam gelmeye çalışırım (A2 yok.. B var onun yerine :) )

evet arkadaşlar az kaldı bi terslik olmazsa bir iki saat sonra karasudayım.

boraciner' Alıntı:
hmm.. uzakmış biraz o yüzden polis çevirmesi falan olmayacağına kendimi inandırırsam gelmeye çalışırım (A2 yok.. B var onun yerine :) )

bora neoldu 100$ ın kalmadı galiba:salut: :salut: :salut:

arkadaşlar karasuya gelecek olanlar pazar günü saat 10 da yeni caminin orda lemarın yanında toplanıyoruz haberiniz olsun...:cat:

bu akşam izmit fuarında zaranın konseri varmış (21.00de) bilginize ben eşimle birlikte akşam 9 gibi fuarda olacağım.tabi esas amaç gondola binmek zara konseri bahane.bu akşam fuara uğrayacak arkadaşlar varsa arasınlar görüşelim
gondolda arkayı dörtleyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar