[Sakarya - MT]

Yaa dostlar uzun bir aradır uzak kaldım. size iyi gezmeler. şu hazirandan sonra bizim ufaklığın pilavını bir yiyrlim, ben de aranızda olcem inşallah... her kese selamlar....

arkadaşlar motoru satabilirim bu hafta.. tek kişiye sorucam ne yapmam gerektiğini .. o ne derse artık öyle yapcam,
mantıklı düşününce satıp bi araba almak ağır basıyor ama bilmiyorum işte o kişiye bağlı..

:wiinkk:

1-2 temmuzda herhangi bir gezi varmı , Adapazarında ve yakın cevre tabi :) malum ehliyeti Agustosta alabilecegiz , biz sapanca vs katılana kadar anca plaka aldık anca yurumeye basladık yakın geziler kaçtı :)

boraciner' Alıntı:
arkadaşlar motoru satabilirim bu hafta.. tek kişiye sorucam ne yapmam gerektiğini .. o ne derse artık öyle yapcam,
mantıklı düşününce satıp bi araba almak ağır basıyor ama bilmiyorum işte o kişiye bağlı..

Sende naylon çıktın demek hocam.

merhaba hemşerilerim ben istanbulda oturuyorum henüz motorum yok ehliyet alamaya çalışıyorum eşimin ardcısıyım inşallah adaparına geldiğimizde tanışmak nasip olur

pelin birinci sayfada mtdeki arkadaşların msn adresleri var adapazarına geldiğinde bizlerle kontak kurarsan görüşürüz umarım.ehliyet alman güzel tabi şahsen ben artçılıktan nefret ediyorum ön taraf tercihimdir

boraciner' Alıntı:

Kardes, sen de benim gibi yap, ucuz bi iki teker, orta seker bi dort tekerin olsun, istediğin zaman, istediğini kullan. :cat: gerci seni ucuz bi çinli kesmezki yamahadan sonra, attan inip eşege binmek olur....

Hocalar bu hafta sonu Eskişehirde Emok var. Ben cuma ögleden sonra ardcımla beraber yola çıkıyorum inşallah. Bilginiz olsun istedim, olmaz ama gelmek isteyen olur.

boraciner hocam haklı yada haksızsın bilemem ama naylonsun o belli.

***gerci seni ucuz bi çinli kesmezki yamahadan sonra, attan inip eşege binmek olur....***
Ya kaptanım kapının önünde gezinmek için japondu çinliydi ne farkeder alsın bi moped o bile fazla gelir.
( abi bu kadar laftan sonra bu çocuk ya motoru satmaktan vazgeçer yada beni yakalar biyerde döver. Hadi hayırlısı)
Nurgül hocam sen efsane adayısın gözümde.

Peril hocam herzaman bekleriz.

kararım kesinleşti, satıyorum verdim ilanları falan .. inşallah en kısa sürede gider.. bi tane de ufak motor var bende 50 cc. lik onunla gideriz artık bakkala vs.

abi kimse motor almıyor yaw 10.5 milyara indirdim tık! yok hala.... satmasam millet motor arar :(

boraciner' Alıntı:
abi kimse motor almıyor yaw 10.5 milyara indirdim tık! yok hala.... satmasam millet motor arar :(

millet, seni motorsuz birakmak istemiyo, o yuzden musteri olmuyolar :mrgreen: haftasonu adapazarındaydım, karasu yolundaki poyrazlara gittik piknik yapmaya, sizde ne güzel yerler varmış öyle yaw...çok beğendim...

Heyecan korku: Gecenin bi vakti sevdigin arkanda enuzaklarda bile tekbir ışık göremeden saatlerce yol gitmek ve gittiginde yönde yıldırımların düşüp şimşeklerin çarpması bir araç geçsin bir tabela göreyim diye dualar etmek.
Keyif: göl kenarında bülbülleri dinleyip hamakta sallanmak.
Eglence: Gece ateşbaşında biranı içerken sahnedeki gurubun senin zamanının eski rock parçalarını çalması.
Fantastik: Filimlerde gördügün çocukken etkisinde kaldıgın kahramanların kabirlerini görmek. Mitolojide okudugun berberin "midasın kulakları eşşek kulakları" dedigi kuyunun içine girmek.
Muhteşem:Sayamadıgın kadar çok motorla uçsuz bucaksız yerlerde yılan gibi kıvrıla kıvrıla yol yapmak.
Delilik: Son paranı dönüşte yolda gördügün güzel bir mekanda yemek için harcamak(banka kartları sagolsun)
Salaklık: Kaybolur diye evin anahtarını almamak ve evdekilerde gezmeye gittigi için okadar yoldan sonra saatlerce balkonda beklemek.
Emok geldi geçti çok güzeldi. Resimle anlatımla olmaz gidip yaşamak gerek.

Orada tanıdık olarak tek gelen olan chopperturk hocamada teşekkürler.

rotationofdsc00018un.jpg

dsc00030yi.jpg

dsc00058ay.jpg

dsc00104if.jpg

dsc00135zx.jpg

dsc00142wf.jpg

dsc00150kf.jpg

dsc00168zr.jpg

dsc00183lz.jpg

dsc00195ek.jpg

dsc00207gg.jpg

dsc00211sy.jpg