Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihan senin için sıkıntı olmayacaksa ağırlama teklifin geçerliyse , cuma akşamı 8-9 gibi ordayım...çıkış saatimi tam ayarlamadım daha...
yoksa ankara dan bursa ya geçicem...
zaten cihan cafeler sokağında geçerken vuuu vuuu yapıyor hep birlikte gaz verirsiniz belki 1 kısmetiniz çıkar
ama kısmet size değil motorunuza yanlış anlamayın yanii:queen:
Valla onu bana söyleme. İzmit grubundan hala haber gelecek. ben yer bulcam benden haber bekle dediler, başka ses çıkmadı benim de o konularda pek vaktim yok. gece gündüz festival için koşturuyorum. son 6 gündür koşturmadığım bi gün yok..
Senin için uğraşıyoz deve, bi tarafın soğuk görmesin canı sıkılmasın oralarda diye.. Hep diyorum, inşallah Tolga memnun kalır, üşütmez buralarda da cırcır olmaz..
Allah razı olsun da, senin için deme. Çevre ve uzak illerden gelen vatandaşlar için diyelim.
Poyrazları senden daha iyi bildiğim için, 4 mevsim her noktasını karış karış gezdiğin için artık pek önemsemiyorum.
Dikkatimi tek şey çeker. Oda göle çıplak atlayış varsa :mrgreen: