[Sakarya - MT]

Bak şimdiden söyeleyin ona göre projelerim var. 1. şık hariç diğer projelerimi yandaş olmak isteyen katılabilir.
1- ikili ilişki (Ekip Çalışması yapılmayacaktır) :mrgreen:
2- Cebeci - Kefken deniz sefası
3- Poyrazlar vb mangal sefası
4- Kısa mesafe gezi tozu

Bak şimdiden söyeleyin ona göre projelerim var. 1. şık hariç diğer projelerimi yandaş olmak isteyen katılabilir.
1- ikili ilişki (Ekip Çalışması yapılmayacaktır) :mrgreen:
2- Cebeci - Kefken deniz sefası
3- Poyrazlar vb mangal sefası
4- Kısa mesafe gezi tozu

Güzel plan çalışmasam kesin katılırdım.

Erhanım rotayı ne zaman yapmayı düşünüyorsun. Ben de kendimi ayarlıyım görüşelim inşallah :) F54'ün dediği gibi Pamukova-İznik yolunu kullan, çok daha iyi tercih olur.. :cat:

13 temmuz cumartesi düşünüyorum kardeş...
esasında 12 temmuz öğlen gibi de çıkarım ama geceye kalırsam diye tereddütteyim...riske atmamak için cumartesi çıkar rahat rahat vakit stresi olmadan sürerim niyetindeyim şimdilik...iyi olur görüşürsek, müsaitsen isterim...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tamamdır. Durumlar kesinleştiğinde paslaşırız :cat:

sapanca üzerinde değilde sakarya dan eskişehir yoluna gir geyve pamukova mekece iznik üzerinden git yolar güzel
eğer sapanca üzerinde gidersen izmit gölcük karamürsel yalova olarak gideceksin ve trafik ışığı çok
yollar 2 rota da güzel ama pamukova yolunda ışık yok rahat ve sıkıntısız gidersin

Erhanım rotayı ne zaman yapmayı düşünüyorsun. Ben de kendimi ayarlıyım görüşelim inşallah :) F54'ün dediği gibi Pamukova-İznik yolunu kullan, çok daha iyi tercih olur.. :cat:

ben şehirlerarası yol ıssız olur diye beklemiştim ama trafik ışığı vs bozdu şimdi işi...bastın mı gidemez miyiz şimdi her iki rotadan...durmadan 1 saat falan...yerleşim yeri çok mu o kadar yol üstünde..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

şöyle bişey planlıyorum..rotayı da bu şekilde ayarlamaya çalışıyorum işte maksimum verimli olacak şekilde...

http://www.motosiklet.net/forum/etk...uz-cikisli-ankara-canakkale-izmir-ankara.html

Motosikleti
"Bastın mı gidemez miyiz?"in cevabı Pamukova-İznik yolu oluyo Erhanım. Issızdır ama nonstop'tır.. :cat:

sapanca üzerinde değilde sakarya dan eskişehir yoluna gir geyve pamukova mekece iznik üzerinden git yolar güzel
eğer sapanca üzerinde gidersen izmit gölcük karamürsel yalova olarak gideceksin ve trafik ışığı çok
yollar 2 rota da güzel ama pamukova yolunda ışık yok rahat ve sıkıntısız gidersin

"Bastın mı gidemez miyiz?"in cevabı Pamukova-İznik yolu oluyo Erhanım. Issızdır ama nonstop'tır.. :cat:

tamam o zaman, iyi olur..çok vakit kaybetmek istemiyom lüzumsuz dur kalkla, yavaşlamakla

Motosikleti
Uzun yol dediğin öyle olur zaten. :cat: zırt pırt orda durayım burda durayım dersen route'un gerisinde kalırsın. Anlamı kalmaz :cat:

Güzel plan çalışmasam kesin katılırdım.

Aga ben ikimizin yerine de yüzerim. Hatta mayomdan çıkan kumları cihan için küçük şişeye dolduracağım. boynuna kolye olarak taksın.
Sıcak ve yoğun çalışmalarda açar kapağını koklar. Deniz havası çeker ciğerlerine, birde benim kokum tabii :queen:

Motosikleti
Far kesmemiş ya la :mrgreen: farı sökmeye indim. bi baktım zaten sökük :mrgreen: meğersem farın jakı çıkmış :queen:

iyi o zaman bende kendi me bi nc bulayım kelepir hem yeni olur kolay kolay bozulup far ampülü kesmez:queen:

Fazerlerde kronik sorunmu var demek istedin Fatih:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Mekeceden sonra İznik yolunda yeni yol çalışması var.Bir bölümü bozuk.

Motosikleti
Artık sıra geldi lastikleri takmaya ve ön amortisörden gelen sesin kaynağını bulup yaptırmaya.. :)

Ağır bakım düşünüyodum, fiyatları elime ulaştı, ateş pahası. o yüzden ağır bakımı kışa erteledim. Motorun taksitleri bitmesi lazım önce.

Bu arada sayın B@Ş@R@N sayın başkan :mrgreen: Adada balans yapan bir yer varmış onu da öğrendim. Bekir usta diye bir yer. Lastikleri taktığımda oraya gidicem :cat: Yerini öğrenince söylerim..

F54

lastikleri oraya taktırsan olmaz mı cihan
hatta motordan çıkar sadece jant ları götür hem takma parası hem balans ücreti verme 1 taşla 2 kuş vur

Motosikleti
Balans ücretini niye vermiyim? :) illaki bi ücret alacaktır adam :) Ama dediğin doğru aslında, lastikleri de oraya taktırabilirim. Eğer adamlar motosiklet lastik değişimi yapıyosa.. Bakalım en kısa zamanda yaptırmam lazım, yolculuklara az kaldı.. :cat:

F54

yaw balans yaptıracağın yere taktır 2 işi yapınca ayrı ayrı yaptırmak daha ucuza gelir demek istedim kuş kafa:queen:

Motosikleti
Tamam tamam. oradan da pamukovaya geçerim. Amortisörümde sorun var. Ya keçelerden ya da gidon merkez milinden gelen bi ses var ona baktırcam. ama ne zaman bilmem :)

Arkadaş bu fazerinde her yeri dökülüyor. Koskoca japon hata yapmış olamaz. Kullanıcı hatası mıdır nedir :mrgreen:

Motosikleti
Kullanıcı hatası tabi ::144:: o motor sevmediği yollara sokulur mu.. Her tarafından ses geliyo artık ::ranntign

F54

cihan o sıkıntılar için servise gitmene gerek yok gel ben hepsini yaparım para falan da istemem kışı bekleme yani yazın keyfini çıkar:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar