[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yok. Pazar biz kamptan dönerken Onun motoru görmeye gidicez. Anlaşırsa sonrasını düşüncez. ama motoru almaya onu göndermek istemiyorum ben. En azından Okan'ı falan yanında götürsün diyorum. ya da ben izin alayım ben gidip alayım motoru en olmadı. :pale:

Yok. Pazar biz kamptan dönerken Onun motoru görmeye gidicez. Anlaşırsa sonrasını düşüncez. ama motoru almaya onu göndermek istemiyorum ben. En azından Okan'ı falan yanında götürsün diyorum. ya da ben izin alayım ben gidip alayım motoru en olmadı. :pale:

Olur bende gelebilirim. Dönüşte ben senin motoru kullanırım. maksat arkadaşa yardımcı olmak :cat:

Motosikleti
:mrgreen: deli Manyak. Motoru almaya gidiyosam niye motorla gideyim :)

F54

benzin i aldım şişme yatak battaniye tulum da hazır ufak tefek atıştırmalıklar da tamam
sabah kalktığım da marş a basıyorum yola devam

Motosikleti
Allah yolunu açık etsin biz gelmiyoz :p

biz de katırın yükünü hazırladık bağlaması kaldı. sabah 7'de Emredeyim kısmetse.. :cat:

Totonuz donacak, bir grup motorcu kamp alanında donmuş faziyette bulundu diye gazatelere manşet olacaksınız.
Hayırlı yolculuklar. Allah kaza bela vermeden gidip gelmek nasip etsin.

Motosikleti
Honda Crf250L
dün geldim Sakarya'ya, otelime yerleştim..akşam biraz yürüyüş için dışarı çıktım birde ne göreyim...otelimin yanında Honda bayii varmış:) girdim biraz motorlara baktım..crf250L yi merak ediyordum onu inceledim..Oradan Çark caddesini gezdim biraz..bugünde sınavıma girdim Ozanlarda İlahiyat fakültesinde..sonra ayrıldım Sakarya'dan..
büyük motosiklete rastlamadım sokaklarda..elektrikli motosikletlerin çokluğu dikkatimi çekti ama..birde dümdüz memleketiniz var:)

cihan kardeşim, ben bugün yalova'ya geldim.. seni birkaç kere aradım. diğer verdiğin numarayıda aradım ama açan olmadı.. bende tek başıma gezindim..

Motosikleti
Hocam aksilik ki telefonlar kamp alanında çekmedi. Ve tekrar aksilik ki diğer numarasını verdiğim arkadaş da telefonu evde unuttu.. Ancak bu kadar olur ya :(

Motosikleti
Ama artık sana borçluyum. İzmit'e sırf tanışmaya gelicem. Veya geçen bahsi geçmişti, Sakarya,Kocaeli birleşimi bi buluşma aktivite yapalım nasıl olur?

Ama artık sana borçluyum. İzmit'e sırf tanışmaya gelicem. Veya geçen bahsi geçmişti, Sakarya,Kocaeli birleşimi bi buluşma aktivite yapalım nasıl olur?

Bencede ortada bir yerde bulusalim, sakarya kocaeli yolunda bu cesme restaurantin oldugu gol kenari taraf guzel soyle bir mangal falan yapabiliriz

Motosikleti
Çok kişi olunca mangala yetişmek zor olabilir. biraz büyük bi tel ızgara olması lazım mesela. Ama neden olmasın. :) En sonki mangal faslımız 18 kişiydi, balıklar arttı bile :)

Dediğin gibi Eşme sahil kenarı yapılabilir. Kartepe veya Kırkpınar sahil de olabilir..

F54

beyler bence kazımpaşa da köfte yiyelim köşk te:cherry:
ama ben gelmem çünkü bütün izmit tayfa sını tanıyorum :)
şimdi gelir ken ya zurnacı irfan ya handikap koray ya ninja törtıl ahmet gelir veya bmw ci mert gelir alayını tanıyorum boşuna gelmeme gerek yok yani:cat:

Motosikleti
Kampta ıslanmadıkta dönüşte baya baya durmadı yahu. :mrgreen: kampın unutulmazı, soğuktan uyuyamamamız oldu :queen:

F54

kendi adına konuş cihan efendi:jocolor:
ben çektim mazot u sızdım yani:cherry:

Motosikleti
Haftasonu hava durumu ve sıcaklığı çok güzel gösteriyor. Ne dersiniz Sakarya-Kocaeli birlikte bir yerlere mi gitsek ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar