[Sakarya - MT]

len şark kurnazlığı yapma sinsar seni::whip::
gel işte bende seni severim kankam derim ama yamuk adam sın çorapların kokuyor:p
yeri biliyorsan cumartesi çık gel soğuk birşeyler içer dönersin geriye

cumartesi hava sağanak yağışlı kanka... benim motorum ıslanmasın sen git :queen:

Benle aynı fikirde biri helal olsun koray, Baskın basanındır.
Bide bazıları bana ortalığı karıştırma diyor. Adamına göre muamele var. Hakem heyetine şikayet dilekçesi yazacağım.
yere sercek şişme yatak yada mat olsa gelirdim. Göt yere deyince cıcırık olurum . O yüzden gelmiyorum :p

zaten fatih in katıldığı yere fazla bulaşmamakta fayda var .. :p

Fatih oğlum aç kalacan lan oralarda :p , Bide sen içlik giy, cihan ile aynı çadırda uyu, donarsan o seni ısıtır :p
C.tesi - Pazar parçalı bulutlu ıslanmazsınız. ıslanırsanız da ne gülerim belli değil :queen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yav, yağmuru neden bu kadar kafaya taktınız anlamadımki ben :mrgreen: çok yağmura bağlarsa iptal ederiz olur biter :mrgreen: geçen sene mayıs boyunca her haftasonu sağanak yağmurda kamp attığımızı hatırlatırım ayrıca, ne varki bunda..

Motosikleti
Tolga ortamı karıştırmak için burdasın di mi.. doğru söyle bak :mrgreen:

Motosikleti
Ben bu şekilde ölmek istemiyorum ama. bana çok acımasızca geliyo senin elinde ölmek :mrgreen:

Beni çok üzdün. hayata küstürdün. Daha sana göbeğimden zeytin yedircektim :salut:

Fatih beni dinle. Kamp sezonu açılmadı. Keneleri toplayıp geleceksiniz :p
Domuz gribi olacaksınız. Aşkı uzaklarda aramayın. Burda bir yerlerde mangal yapalım. El ele göle çıplak atlayalım diyorum :queen:

F54

Kanka Zaten hava böyle olur sa beni kayış atarım
Hava açık olursa zaten sabah 6 da evden çıkacaz

Beni çok üzdün. hayata küstürdün. Daha sana göbeğimden zeytin yedircektim :salut:

:d abi bunlar nasıl fantaziler.....:):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Fatih beni dinle. Kamp sezonu açılmadı. Keneleri toplayıp geleceksiniz :p
Domuz gribi olacaksınız. Aşkı uzaklarda aramayın. Burda bir yerlerde mangal yapalım. El ele göle çıplak atlayalım diyorum :queen:

sonuna kadar katılıyorum..:)

Motosikleti
gidişte ıslanırsınızda gelişte hava açıyo gibi...
bence gitttiğinize değer arkadaş..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

biz çekemiyoz heralde, ondan böle oluyo..:)

Motosikleti
Vay arkadaş yaaaa
Islanmasak olma mı

Zorlamıyoz arkadaş yaa dileyen gelir :mrgreen: ama gönlümüz gelmenden yana.. Çok yağmura çevirirse biz de gitmeyiz zaten de, şu anki yağmur öyle bulut geçişi gibi bişey görünüyo..

F54

Hafta sonu açık gözüküyor bende gelmek istiyorum hazırlıklar tmm iş hava durumu na kaldı açık olursa sabah 6 da burbır kink önünde bekliyorum

Motosikleti
Ha şöyle :mrgreen: ama burbir king değil de emrenin evde buluşuruz.. 6 değil hem yav, 7 buçukta emrenin ordan teker dönecek işte. Ona göre 15-20 geçe gibi gelirsin.. evi ben tarif ederim. Tam sigorta kavşağı göbeğinde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar