[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tamamdır :cat: ayak uyduracak sıkıntı çıkarmayacak herkese kapımız açık Murat ;)

20 kişi yeterli bir sayı bence, taverna da ki eğlencemiz youtube ve sosyal sitelere düştüğü anda, herkes sakarya grubuna katılmak isteyecektir.
ibrahim diziyi indirirsen burdaki yavuklunla yapacağın düğünde nikah şahidiniz olmaktan gurur duyarım.
Aşk engel tanımaz diyip akşamı iple çekiyorum. ben kaçarım gidip yiğenimi göreyim :p

Motosikleti
Arkadaşlar, şu an çıkardığım son rakamlara göre: 19 kişi kesin, 3 kişi muhtemel olmak üzere 22 Motosikletiz... Akşama görüşmek üzere :bounce:

F54

cihan fazer de yer ayır bana akşam senin arkana bineceğim:cherry:
evrak eksikliğinden dolayı motoru çıkaramadım:pale:

cihan ben çıkamıcam gibi duruyo nöbetten..:(
inşalah gelebilirim...nereye gidiceğiniz belli mi bu arada?

Sapanca sahil kenarına gel cafelerin olduğu yere, biz seni park yerinden alırız. Gerçi o kadar motoru görmemen imkansız.
inşallah fırsat bulup gelebilirsin. her zaman bu kadar kalabalık ve sıcak bir ortam bulamazsın.

1- Cihan54
2- samsam
3- petra
4- asbaran_54
5- Tolga Can
6- DRAGSTAR54
7- kürşat ışık
8- pctechnic

19 kişi kesin, 2 kişi muhtemel olmak üzere 21 Motosikletiz

Ali Rıza Akçakocaya gitmişti. Telefonu kapalı. Sanırım gelmeyecek.
Halı saha maçı yapacak kadar adam yeter. Motorumu yıkadım. Zinciri yağladım. Balataya sprey sıktım. Motor sıfırdan farksız oldu.
Aşk Doktorundan temiz kullanılmış motosiklet, ilk gelen alır arkadaşlar. :p , Olay yerine intikal ediyorum. Görüşmek üzere...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba

Gelemiyorum, size iyi eğlenceler

arkadaşlar sizinle tanışmak güzeldi...fazla vakit geçiremedik ama olsun, ayrılırkende pek görüşemedik, cross görünce bi bineyim dedim, geldiğimizde siz yoktunuz...
inşalah en kısa zamanda bide mangal yaparız...:)

Motosikleti
Kürşatcım orada bir karışıklığa kurban gittin valla kusura bakma. Dediğin gibi en yakın zamanda bi mangal sefasıyla kusurumuzu affettirmeye çalışıcaz :cat: katıldığın için saol tekerine sağlık...

Arkadaşlar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Şahsım adına; güzel bir akşam geçirdim. Yeni arkadaşlarla tanıştık, yakın zamanda dostluğumuzu samimiyetimizi ilerletmeyi umuyorum. Aragorn_78 (Hüseyin hocam) ile gündüzden görüştük, birer kahve içtik, artık onunla da kırk yıl hatrımız var ::sm_smile akşama kalamadı ama yakın zamanda telafi sözünü aldım kendisinden :mrgreen:

Tekerinize sağlık beyler.. Fotoları elime geçtikçe buradan ve face'den paylaşmaya çalışırım.

Esenlikle... ::sm_smile

F54

hafta ya çifte şelalere gidiyormuyuz cihan
verelim odunu mangala

Motosikleti
Merhaba Semih hoşgeldin. Çiçeği burnunda üye ::sm_smile

bir gün daha erken gelmiş olsaydın buluşmamız vardı dün, ona da katılırdın güzel olurdu ::sm_smile

@cihan54 Katılıyorum. Süper bir buluşma oldu. Çok güzel insanlarla tanıştım. Herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar