[Sakarya - MT]

Arkadaşlar merhaba. Öğrenci bütçesiyle para biriktirip jinlun 150-5 aldım geçen gün. Şimdi Sakarya'da motorun 1-2 eksiğini gidermek için yardımınıza ihtiyacım var. İlk motorum olduğu için oldukça tecrübesizim ve motor 41 plaka olduğu için biraz tırsıyorum aslında. :D Tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır? Nerededir? Birde Sakarya'da Jinlun yetkili servisi nerede biliyor musunuz?

Hocam ilk jinlun kullanıcılarından biri olarak daha bizim zamanımızda Jinlun servisi kalmamıştı zaten, enson distribütörden bütün yedek parçaları düzceden bi arkadaşımız almıştı. Yani parçaiçin biraz arştırman gerekecek. Bütün motor tamircileri ardaş zaten şu bu diyemem gittigin zamanki psikolojilerine baglı işin. Benim jinlun İzmitte bir yerde yatıyor fırsat bulup getiremedik bileydik verirdim sana.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

merabalar yenı uye oldum sakaryadayım. merkezde veya camil karaman korucuk cıvarında oturan varsa lutfen ıletısıme gecsın benle yardıma ıhtıyacım var mondial 150 vulture aldım. yalnız bu motor cok ses cıkarıyor yada ben suremıyorum gercı yenı yenı ogrendım bende mı sorun var bılmıyorum motorcuyada gostereceıgm ama sakaryadan mt uyesı arkadaslar olursa daha ıyı olur [email protected] ozelden de mesaj atabilir bu siteden.

Hocam yardım eden olur illaki olmazsa haberleşelim müsait bi zamanda elimizden geleni yaparız. Maksat hevesli arkadaşları kaybetmeden camiaya kazandıralım.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Burası yine hareketlenmiş galiba.. F54 sen de olur olmadık zamanlarda gezi var mı diye zıplıyosun. Ne zaman düzenlesek ortadan kayboluyosun :mrgreen: bari sen bişeyler düzenle de biz katılalım he mi :mrgreen:
hoşgeldin oğuzhan..

F54

cihan benim gezi düzenleyecek durumum yok çünkü geçen hafta kaza geçirdim motoru bu gün servise e bıraktım çıktığı zaman kısmetse gezebiliriz

Motosikleti
Hadi bee.. Hiç haberimiz yok :pale: umarım sana bişey olmamıştır.. :pale:

Motosikleti
Sen numaranı mı değiştirdin sana ulaşamıyorum..

F54

benim numaram aynı sen başka numara çeviriyorsun dur
553 372 73 21

cihan benim gezi düzenleyecek durumum yok çünkü geçen hafta kaza geçirdim motoru bu gün servise e bıraktım çıktığı zaman kısmetse gezebiliriz

Geçmiş olsun pampa, kötülere bir şey olmaz. Üzüldüm lan acıyan yerin varsa gelip öpeyim.
Nöbette misin. Ara beni boya beni yapacağım.

Sen müsait olana kadar bende emmanuala aşk filmini izleyeyim. Martin yine eve sarhoş gelip, eziyet edecek mi merak ediyorum. :silent:

VAR MI ARKADAŞLAR SAKARYA'DA 250LİK GRUBU BİLMİYORUM... VARSA İLETİŞİME GEÇELİM NASIL OLUR TANIŞALIM BU ARADA YAŞ 36 SİZE GÖRE İHTİYARIM AMA AYAK UYDURMAYA ÇALIŞIRIM

Hoşgeldin asbaran_54 sakaryada grup var ama 250 diye bir ayrım yok her türden motor var Enduroriders klüp başkanı Mambo İlhan abi başkanlığında her hafta toplanmaya çalışıyoruz..enduroriders.org ye üye olursan orada sakarya grubunun tüm üyeleri ile tanışırsın yada Facebook da Sakamoto motor tutkunları sayfamız var orada yaptığımız geziler ve paylaşımlar oluyor.. Bu arada grup üyerlerinin yaşı çoğu 30 yaş üzeri sıkılmazsın apaçi yok aramızda.. Tekrar hoşgeldin...

F54

Cihan Apache değilmi Emre
Adam Cafe Ler sokağında vuuuunnnn vuuuunnnnn yapıyor

Motosikleti
Hoşgeldin asbaran. CC ayrımı yaparsak ortada ne bir bağlılık ne bir samimiyet kalır. bizler 1000cc ile 100cc beraber hareket eden bir grubuz; veya en azından her iki arkadaşı da üzmeyecek şekilde hareket edip birlikte katılımlarda bulunuyoruz... Yaş ortalaması da sana gayet uygun; 50 yaşlarında da abilerimiz var yani nope problemo :mrgreen: Emre kankamın dediği gibi, burada da bizimle irtibatta olabilirsin, Facebook'ta Sakamoto olarak grubumuz var. Ayrıca Enduroriders ekibi olarak da oluşum içerisindeyiz. Herzaman bekleriz :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Cihan Apache değilmi Emre
Adam Cafe Ler sokağında vuuuunnnn vuuuunnnnn yapıyor

Haayııır ben değilim ooo :queen: ben hatta yapanları kınıyorum olm karıştırıyosun. Kuru iftira atmayalım lütfen. Attık mı usturuplu atalım :bounce:

Motosikleti
İftiracının motoruna köpek işesin :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar