[Sakarya - MT]

Merhaba arkadaşlar bugün fatih ve korayla gittik motoru gördük anlaştık kısmetse bu hafta içi satışını yapıcaz. Buradan yardımları için iki arkadaşıma da teşekkür ederim:cat: Allah razı olsun.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tüh keşke haber verseymişsiniz. Fatihe teessüflerimi ileticem bilhassa..

Tüh keşke haber verseymişsiniz. Fatihe teessüflerimi ileticem bilhassa..

hocam inan bir anda oldu. zaten motorla gelemedim aracımla gittim fatihi yoldan aldık zaten adamın evini biliyomuş beraber gittik daha bizim motoru görmeden samimiyetimize inanarak alış verişi yaptık kısmetse bugün yarın ne zaman yağmur durursa gelip satışı yapıcaz, sizde müsait olursanız görüşürüz. Bu arada motor 2400km deymiş:)

Motosikleti
Maşallah yaa binmemiş motora desek yeridir. Haftaiçi gündüz çalışıyorum ama akşam buralarda olursanız görüşebiliriz tabi üstadım. Şimdiden hayırlı olsun..

F54

Maşallah yaa binmemiş motora desek yeridir. Haftaiçi gündüz çalışıyorum ama akşam buralarda olursanız görüşebiliriz tabi üstadım. Şimdiden hayırlı olsun..

gece yatıya gelseler olurmu:queen:

nihat yeni motorun hayırlı olsun temiz motor u uygun fiyata aldın allah kaza bela vermesin:cat:

Motosikleti
Bak bak hala burnunun dikine gidiyo yiyecek küsküyü :mrgreen: nie haber vermiyosun arkadaşım gelir tanışırdık, biz de Emreyle akşama kadar benim motorun başındaydık, atlar gelirdik 5 dk'ya :)

F54

nerden bileyim cihan benide kahvaltıdan kaldırdılar karga bile kahvaltı etmemişdi beni aradıklarında:queen:
ama adam da haklı yeni motor alacak gece gözüne uyku girmemiş girince de rüyasında motoru görmüş:pl:

nerden bileyim cihan benide kahvaltıdan kaldırdılar karga bile kahvaltı etmemişdi beni aradıklarında:queen:
ama adam da haklı yeni motor alacak gece gözüne uyku girmemiş girince de rüyasında motoru görmüş:pl:

len olum yine ne zırvalıyon :cherry:
cc in kadar konuş :queen:

Motosikleti
Offf ağzından bal damlıyo koray, vur abalıya :mrgreen::mrgreen:

F54

len oğlum ikinizinde deposuna kesme şeker atmassam:cherry:
sonra kanka gel şu benim motor u tamirciye kadar çek diye yalvaracaksınız:p
ama olmaz ybr onları çekemez küçük cc diyeceğim:king:

Motosikleti
Bak bak markadaşına neler yapacak bi de Yamahacı dedik bağırımıza bastık :mrgreen:

F54

len hani markadaştık beni hep eziyonuz ezik görüyonuz:salut:
lanet olsun içimde yamaha sevgisine:pl:
satıyom len motoru honda alacam size inat:cherry:

Motosikleti
Ahahaha :mrgreen: gönüller bir olsun diycem yer misin bence yemezsin :mrgreen: sen ki kanında Yamaha olan adam, Yamahadam :mrgreen: yapmazsın öyle birşey, beni yalnız komazsın :mrgreen:

fatih şekeri anca oraya gelince çayıma atarsın kanka..
buna neler yapıyorum cihan, ama yok... adam resmen ağız doğmuş..
çenesine yetişmek mümkün değil.. :)

Motosikleti
Öyle yaa öyle bunu dile getirmemiştim ama madem konuyu açtın; arkadaş sazı eline almayı versin. Telleri kopartana kadar yaa :queen:

Öyle yaa öyle bunu dile getirmemiştim ama madem konuyu açtın; arkadaş sazı eline almayı versin. Telleri kopartana kadar yaa :queen:

fatih ancak bu kadar mükemmel bir şekilde anlatılırdı.. işte bizim en büyük özelliklerimizden biriside (motosiklet camiası olarak), biz ,bizden olan kişiyi çok iyi tanıyoruz.. :queen:

saol hocam kısmet işte önümüze geldi. Bugünde arkadaş ne yağmur yağdı bir durmadı yarın yağmasında alalım şu motoru:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar