[Sakarya - MT]

Bugünde geldim poyrazlara karşılıklı geçiştik hatta selamlaştık sen olduğunu sonradan kaskından anladım ben geri dönene kadar sen çimlerden yardırdın :) tabii intikan alıyosun dimi asfallta geçtik seni diye :) bizde çimde gidemiyoruz

pctechnic valla bende acaba bizimkilerden biri mi diye düşündüm. Sen durmayınca gezmeye gelen biridir dedim. Diğer manyak arkadaşlarımın peşine gittim.
hasan_4154 çok şey kaçırdın. Eğlenceli bir gündü. ÇAmurlarda tam senlikti çok güzel eğlenirdin.

işte gezi fotoları :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151276941498774.491459.594633773&type=1

pctechnic valla bende acaba bizimkilerden biri mi diye düşündüm. Sen durmayınca gezmeye gelen biridir dedim. Diğer manyak arkadaşlarımın peşine gittim.
hasan_4154 çok şey kaçırdın. Eğlenceli bir gündü. ÇAmurlarda tam senlikti çok güzel eğlenirdin.

işte gezi fotoları :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151276941498774.491459.594633773&type=1
tolgacım,
Ben face giremiyorum. Ama neler kacırdığımın farkındayım. Görüntüleri burayada koyarsan sevinirim.
hayırlı günler diliyorum...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
tolgacım,
Ben face giremiyorum. Ama neler kacırdığımın farkındayım. Görüntüleri burayada koyarsan sevinirim.
hayırlı günler diliyorum...

Zahmet etmesin kıyamam ben onun ellerine.. Tolga sen yorulmuşsundur dinlen ben fotoları paylaşırım sen paylaşmış kadar ol e mi :p

gs2hm.jpg

gs2hw.jpg

gs2jh.jpg

gs2jn.jpg

gs2jw.jpg

gs2jy.jpg

gs2k6.jpg

gs2kb.jpg

gs2kj.jpg

gs2ku.jpg

Tolga resimleri gördüm, Çok Güzel ben 600 km yol yaptım diyorum sen beni o çamurlu suya sokcaktın ha gülmek icinmi. Ben o suyun icine girsen ilk dakikada selamın aleyküm cup serbest stil..
ha bu arada cihancım sanada çok teşekkür ediyorum.

Motosikleti
olsun kirlenmek güzeldir. (OMO)

Senin motorla düşmek de zevkli be abi, sen daha iyi bilirsin :p

Ben kirlenmesinde değilim ki olayın. Düştünmü disko gibi olcak her yan. Far ışıkları (Zenon) yağmur damlalarından süzülen ışıklar yanii anlarsın...
Öteki türlü camura yaklaştın ankorman cup suyaaaa

Motosikleti
Neyse benim tarzım değil, siz aranızda çözün bence bu sorunu :mrgreen:

Motosikleti
Ya tolga casanova, ben bişeyi merak ettim. onca çamurun içine daldın çıktın uçtun falan, tamam.. Hatta Ersinler falan daha soft takılmışlardır senden diye düşünüyorum, sana çıkamaz onlar, bu da tamam. Ama anlamadığım şey, onların üstü başı baya bildiğin çamur içinde, sen neden böylesine akça pakça sütten çıkmış ak kaşık tertemizsin. Bu neyin kafası diycem olmıycak, bu neyin üstü başı ::154::

Arkadaşım onlar gibi pis adam mıyım ben. Saat başı durup motordan topladığım çamurlar ile heykel çalışması yaptım.
Arazide bulduğum temiz su birikintilerine daldım durdum. Dizlere kadar suya girince otomatik temizleniyorsun motorla birlikte.
Sen asıl yıkamacıda motordan sonra ersinin beni makina ile yıkayışını görecektin. Gülmekten altınıza işerdiniz. Adamın bi köpük sıkmadığı kaldı. :p

Hasan abicim abartma çok rahat geçersin oralardan, senin motor 250cc birde.
Artı ben güvenli sürüş manyağı biriyim. Kesinlikle seni zora sokacak işler peşinde olmam.
Baktım içindeki şeytan gözüküyor. o zaman harekete geçerim. :pl:

Hasan abicim abartma çok rahat geçersin oralardan, senin motor 250cc birde.
Artı ben güvenli sürüş manyağı biriyim. Kesinlikle seni zora sokacak işler peşinde olmam

Walla tolga diyecek bişeyim kalmadı.
Temiz su birikintilerini nerde buldun resimlerde hepsi pislenmiş Yoksa önden sen gidip camurluyordunda Adamlar ordanmı geciyordu pek anlayamadım.
Turuncu motor benimkinin aynısına benziyor dorumuyum.

Motosikleti
Doğrusun. Orada seninkinden iki tane var ikisi de turuncuydu biri siyah oldu.. :mrgreen:

Tolga, foyan suya düşmüş gördün mü bak ordaki çamurlu suya :mrgreen::mrgreen:

Walla tolga diyecek bişeyim kalmadı.
Temiz su birikintilerini nerde buldun resimlerde hepsi pislenmiş Yoksa önden sen gidip camurluyordunda Adamlar ordanmı geciyordu pek anlayamadım.
Turuncu motor benimkinin aynısına benziyor dorumuyum.

ilk etapda grup farklı bir yoldan poyrazların arkasından dolandı.
Ben kardeşimin iş yerine uğramak için başka yoldan gittim. Kendisi poyrazların arkasında agdaş da çalışıyor.
Ondan sonra bende poyrazlara 2. bi girişten geçtim. geçtiğim yollar bunlar. Grup'un bekleme ve foto çekme gibi istekleri yok. O yüzden ya gazlayıp onları yakalayacaksın.
yada onlardan yavaş geride fotoğraf çekile çekile gideceksin. istersen sana da aynı durumu yaşatırım ne demek istediğimi anlarsın. Sen geçmeye çalışırken benim beklemeden transit gitmem olur. Onlar benim gibi sudan geçerken bi videom olsun. Çamuru havaya fırlatırken, suyu yararken bi fotoğrafım olsun derdinde değilller.

Doğrusun. Orada seninkinden iki tane var ikisi de turuncuydu biri siyah oldu.. :mrgreen:

Tolga, foyan suya düşmüş gördün mü bak ordaki çamurlu suya :mrgreen::mrgreen:

Evet aynen. foyam ortaya çıktı. akşam 3 TL otomata attım. 30 dk motor yıkadık. motordaki çamurun sadece % 80 çıktı.
Haftaya misafir kabul etmeyin. aynı çamurdan nasıl geçiliyor ben size öğretirim. :p

Motosikleti
Ben bu yılı kapattım olm :) bu hafta projeleri tamamlıycam kısmetse. sonraki hafta da istanbuldayım...

F54

Yok bea o sokaktaki bütün cafelere gidiyorum.. Biraz da arkadaşların tercihlerine bakıyor :) Ama motoru cafeler sokağının girişine bırakmayı seviyorum, göz önünde oluyor en azından... İnşallah zaman içerisinde bir sıkıntı çıkarmazlar veya o köşedeki boşluğa birşey getirmezler :mrgreen:
Hava yapıyon yani o sokakta

Motosikleti
Hava yapıyon yani o sokakta

Yok bea. Ben o sokağa motor çamur içindeyken de giriyorum. Hava yapıcak olsam iyi bi yıkatırım, girince de egsozu bağırta bağırta girerim. Düşünsene, "okulun önündeki kaldırıma koydum, bi kamyonetle yanaştılar, iki kişi sırtlayıp attılar kamyonete, selamınaleyküm!" 30 saniye sürmez yani motorun kalk gidelim olması... :(

Hiç sevmem böyle tipleri sırf gösteriş sırf gösteriş :p

Gonuşma len.. Ben kaskıma köpekbalığı yüzgeci takmıyorum ::144::

Yok bea. Ben o sokağa motor çamur içindeyken de giriyorum. Hava yapıcak olsam iyi bi yıkatırım, girince de egsozu bağırta bağırta girerim. Düşünsene, "okulun önündeki kaldırıma koydum, bi kamyonetle yanaştılar, iki kişi sırtlayıp attılar kamyonete, selamınaleyküm!" 30 saniye sürmez yani motorun kalk gidelim olması...

İki kişi nasıl sırtlıyolar motoru? İçi boş heralde, fazla ağırlık yapmıyor; kalıbının motoru değilmiş demek, capon diye hava atarsın bi de. :p

F54

Yaw cihan ayak yapma bize senin amacın belli senin motor iş yapmaz o sokakta o sokak ta ancak gv 250 iş yapar manita ayarlar yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar