[Sakarya - MT]

6250 lira motorcu zaten veriyor, konyadan ve mardinden aradılar haber bekliyorum gelirseler alırlar. sağolasın inş kesene göre temiz bir motor bulursun ;) 1700 km de 5000 liraya satıyorlardı demiştin ya o motor daha iyi benimkinden zaten hem fiyat olarak hem km olarak ;))) yemeği gel ben sana ısmarlarım hendekte

6250 lira motorcu zaten veriyor, konyadan ve mardinden aradılar haber bekliyorum gelirseler alırlar. sağolasın inş kesene göre temiz bir motor bulursun ;) 1700 km de 5000 liraya satıyorlardı demiştin ya o motor daha iyi benimkinden zaten hem fiyat olarak hem km olarak ;))) yemeği gel ben sana ısmarlarım hendekte

İnşallah satarsın.
Temennin için teşekkür ederim. Evet o motor km ve görüntü olarak güzel duruyordu. Ancak izmirde çok uzak, ben o kadar yolu motor için gitmem.
2008 model hyosung 5000 TL buldum. Çizik dahi yok. Ancak yakıt ve forumda okuduğum sorunlar nedeni ile hyosung u eledim. ilerde inşallah böyle bir motor sahibi oluruz.
Honda CBF 150 de karar kıldım. Biz sana düşman değiliz. Motorcu birbirine düşman olmaz. Yolun ne zaman düşerse gel yemek ye, çayımızı iç. sohbet edelim.
Motoru alırsamda ben sana çaya gelirim. Önemli olan gönüller bir olsun. Kal sağlıcakla. Allah'a emanet ol.

F54

tolga geçen akşam poyrazlardaki etkinlikten hiç haberim yoktu:pale:

Bizimde son anda oldu. Süprizdi. Her cumartesi olacakmış galiba.
Facebook da SakaMoto'dan takip edebilirsin.

ozdav%20(6).jpg

Yarın kampüste bahar şenliği kapsamında saat 13te çarşıda Bilgin Özkaynak motosiklet sergisi varmış. Amcamın da 38 tane motoru varmış; biz bir taneyi zor alıyoruz. Zenginin malı züğürdün çenesi olayı. :p

Aaa biz 20:00 kadar çalışıyoruz. Kampüse belki çıkarızda. Sergi işi biraz zor. Bende para olsa bu adamın rekoru kırardım :D

Facebokunu kapattığım için artık forumda buradayım. Birileri olursa buraya yazan haberleşiriz. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ve A.S. hocam :)

Samet nerelerdesin aradığın sorduğun yok.Feyzullah gitti sende yok oldun.Bir ara görüşelim.

Sakarya Gençlik nerde diyenler www.sakamoto.tk adresinden takip edebilir katılabilirsiniz.hemen hemen her gün etkinliğimiz,her hafta sonu konaklamalı kamplarımız oluyor.
ayrıca etkinliklerden haberdar olmak isteyenler www.sakamotlar.tk sms sistemine kayıt olabilirler.
saygılar

Tolga sizi katıldıkta bı icraat yok...

Nasıl bir icraat yok. Her akşam toplanıp bir şeyler içiyoruz. geziyoruz.
Haftasonları sürekli bir yerlere gidiliyor. sms sistemine kayıt oldun mu ?
Arkadaşımızın yarın 17:00 düğünü var. Motor konvoyu yapacağız. Katılmak istersen seni de bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar