Bende Revitt'in pantalonu var, niye o kadar para verdim emin değilim ama,kumaş pantalon artı içlik pek bir çözüm olmuyor soğuğa karşı öyle bir durumda kaldım hatta yakınlarda, motorun üzerinde sanki alt taraf çıplakmış gibi hissediyorum, NIC de aynı kalitede zaten termal içliği de var içinde. Önce pantalonu hallet; sonra da bütçe kısıtlı madem İşmontun yağmurluğu da olur.
bana dua edinfinallerdeyim gecersem mezunum gecme kalma arasında dersim var allaha kaldı işim
bol bol dua sonra insallah aktif olmaya baslayabilirim her geziye varım
)))
var mı yağmurda dolaşmak isteyen haftasonu?hiç hareket yok ya insanlardan, nerde bu gençlik?
![]()
ALLAH kurtarsın kardeşşş))
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
ben geceleri dolaşıyorumyeni motor aldım dün şu an 190 km oldu yarın sabaha 300 olmuş olur bu gidişatla
hatta bi motor yetmedi diğer motorla da dün akşam düzceye gittim buz gibi
bi 100 km yaptım 1900 deydi 2000 küsür oldu
Maşukiye'ye gidiyorum var mı gelen? Yağmurda iyi olur serin serin. :queen:
Ben de bikaç hafta önce yağmurda Poyrazlar'a gittim maç izlemeye, yolda yürüyen bir elemana sordum sahanın yerini, direk atladı arkaya beni de götür o tarafa diye hık mık demeye kalmadan. Yine götürürdüm de enteresan geldi. Ne rahat insanlar var ya.![]()
Fatih hocam, anlamıyorum inan, sanki Beyoğluna girdik motor ile girdiğim yerde şerefiye caminin orası, zaten şehrin içine ettiler, geçende annem ceza yedi evin orada emniyet kemeri takmadı diyeailecek devletimiz çok yaşa diyoruz bu günler de
Maşukiye'ye gidiyorum var mı gelen? Yağmurda iyi olur serin serin. :queen:
Ben de bikaç hafta önce yağmurda Poyrazlar'a gittim maç izlemeye, yolda yürüyen bir elemana sordum sahanın yerini, direk atladı arkaya beni de götür o tarafa diye hık mık demeye kalmadan. Yine götürürdüm de enteresan geldi. Ne rahat insanlar var ya.![]()
Arkadaşlar
Bu yağmur kış motorlar ile zirve yapamayacağız anlaşılan, bir akşam motorsuz bir zirve yapalım ne dersiniz,