[Sakarya - MT]

F54

slm bnde sakarya merkezde oturuyorum bilgisayar güvenlik sistemleri üzerine firmam var 33 yasındayım ktm exc 400 cross motorum var kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

bu arada msn adresim [email protected]
abi hoş geldin bende çeşme meydanında oturuyorum.. motorunu cemil e mi götürüyorsun...

küçük özcan a kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

var piknik ve cadır yeri

slm bnde sakarya merkezde oturuyorum bilgisayar güvenlik sistemleri üzerine firmam var 33 yasındayım ktm exc 400 cross motorum var kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

slm lr seal4ever aramıza hoşgeldın SAKARYA pamukovadan ben Bahadır tanıstıgımıza memnun oldum gorusmek dıleklerımle

kardeşim 10 sene önce zx6 ım vardı 1 sene kullandım .o zmn bu zmn bisiklet bile kullanmadım. kaldıki cross hiç binmedim bile üstüne. gittim önce 1000 tl harcadım kıyafetleri aldım. o yuzden acemiyim bayramdan sora bincem nasıpse sizden örenceim çok şey var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

slm lr seal4ever aramıza hoşgeldın SAKARYA pamukovadan ben Bahadır tanıstıgımıza memnun oldum gorusmek dıleklerımle

as kardeşim inş güzel vakit gecirriz hep beraber..

pazarları serdivan tepede oluyo krosscular.tabi biz japon makinalarla takılamıyoz ama bekleriz

bayramdan sora cıkacak bakımdan komple elden gecırıprum allah sizi inandırsın daha ustune bile binmedim ve hiç cross kullanmadım sizden örencez artık :)

bilin bakalım bu gün sakaryadan ne çıktı .....????

08112011322.jpg

mollaköyde gölette yakaladım. ömerlideki piknikten haberim yok.yarın arkadaşlarla beraberim.
keşke daha önce haberim olsaydı

Son düzenleme:

F54

ben yarın gidiyorum sana da ii eğlenceler bi ara birlikte gidelim balığa bende takılırım balık işlerine

F54

toprağım bırak bu çinli işlerini sık dişini adam gibi bi endoru alsan olmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar