Şakamı ya bu :)

kardeş bu motorsikletin sahibini tanıyorum bizim moto21 kulubunden bir arkadas. elazıg yolu üzeri viraja girerken motoru tam yatıramadı ve motor yerde sürüklenip durdu.. kaza videosu vardı

Bu motoru 3.000 tl ye toplatabilenin elinden öperim. Şahsen 3.000 tl ye bile toplanacak bişey olsa yine alıp ta toplatmam. Cebime 13.000 tl koysam zaten gider düzgününü alırım hiç değilse emek ve zaman kaybım olmaz ve artı kaza yapmamış bir motor almış olurum.

arkadasın yerinde olsam cafe racer bisiye yada nakede cevirirdim motoru :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

kardeş full grenajın maliyeti 2.400 tl yi geçmez. 1.000 tl de diğer ıvır zıvırlara gider. 10 bin nerde 3 bin nerde ? abartlayim istersen.

kardeş çin malı motor mu bu 2400 tl grenaj topluyosun,grenajla bitecek iş değil o motor.Egzoz bile darmadağın olmuşki egzozda iyi para

Arkadaşalr adam ilanda parçası olandan alırım demiş, yani satmaya niyeti yok adam malı toplatacak belli, ama bi şekilde de göz önünde olsun istiyor ilanı, şimdi 1 tl yazsa herkes arayacak kafası kazan olacak, ama akzasını gören ölücüler almak isteyecek saçma sapan teklifler verecekler 2 bin - 3 bin tl gibi, adam en iyisini yapmış benim malım satılık değil arkadaş yaptırıp bineceğim ama satın almak isteyen varsa da 10bin lirayı versin seve seve satarım işine geliyorsa demek istemiş, bunu anlamayan adam var mı cidden içinizde?

Tartışmaya bile değmez geçmiş olsun deyip malınız varsa adamla iletişime geçin satın hee yoksa sessizce dağılın abartmaya gerek yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Keyfe keder iki boyutludur.

Arkadaşalr adam ilanda parçası olandan alırım demiş, yani satmaya niyeti yok adam malı toplatacak belli, ama bi şekilde de göz önünde olsun istiyor ilanı, şimdi 1 tl yazsa herkes arayacak kafası kazan olacak, ama akzasını gören ölücüler almak isteyecek saçma sapan teklifler verecekler 2 bin - 3 bin tl gibi, adam en iyisini yapmış benim malım satılık değil arkadaş yaptırıp bineceğim ama satın almak isteyen varsa da 10bin lirayı versin seve seve satarım işine geliyorsa demek istemiş, bunu anlamayan adam var mı cidden içinizde?

Tartışmaya bile değmez geçmiş olsun deyip malınız varsa adamla iletişime geçin satın hee yoksa sessizce dağılın abartmaya gerek yok.

olay budur kardeş ne güzel özetledin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar