Sakal Traşınıza dikkat edin (Görüntüler rahatsız edici olabilir))

Motosikleti
BWS 100
Nami diger kil donmesi.
Turklerde genelde arka bolgede oluyor :)

Super Moderator
Totoda olduğunda ağır olduğu yönünde duyumlarım var :)

Uzun süre kesilmeyen sakallarda bu tip şeyler olabilir ya da bakımsız sakal veya saçlarda olabilir.

Her traş sonrası sakalımızı özellikle çene altı kısımları kontrol etmek lazım.

Küçük siyah noktaların içinde kalın kıl kökleri kalabilir ve bu apse yaparak kılın içeride kalmasına sebebiyet verir.

İğrençmiş. Kalçada olunca böyle masum kıl yumaklarıyla kurtulamıyorsunuz baya baya totonuzu yarıp yumruk büyüklüğünde et kıl parçasını çıkarıyorlar. Neden olduğu tıp alanında belli değil. Oluşma nedeni safi kıl değil zira bayanlarda da oluyor. Nüksetme ihtimali çok yüksek. Yine de basit bir operasyon.

Neden olduğu tıpta belli değil derken yanlış olmasın?
Ben kıl tam çıkma evresinde sivilce vs denk gelip içeri doğru kıvrılıp ilerlemesinden dolayı oluyor diye biliyorum.

Totoda olma sebebi malum oturduğumuz için yeni bir kıl çıkarken ters dönüp içeri sağlanıyor.

bişeyler atıştırayım demiştim... Hepinize iyi geceler sonra görüşürüz ::arrow:: ::arrow::

Neden olduğu tıpta belli değil derken yanlış olmasın?
Ben kıl tam çıkma evresinde sivilce vs denk gelip içeri doğru kıvrılıp ilerlemesinden dolayı oluyor diye biliyorum.

Totoda olma sebebi malum oturduğumuz için yeni bir kıl çıkarken ters dönüp içeri sağlanıyor.
kalçada olanın neden olduğu belli değil. Sırttan düşen kıllar bile içeri batabiliyor.

Tirasa dikkat edin diyince dun oldum bu gunde olmayi versin diye... hayiflanirken gencler dikkat edin yazisi dank ...ulem patronami yakalandik dedim ☺

Bune bee öğğğk... ::arrow::
Adamın suratından çorap söküğü gibi çektikçe sökülüp geliyor..

Tüyleriniz kıvırcık ise işiniz kötü. Ben 2 kere totodan operasyon geçirdim. Allah düşmana vermesin. 10-15 üstün kase üstüne oturamamak ve yan yatmak rezalet birşey.

1. Video tamamda 2. Video da resmen midem kalktı kafaya resmen delik açıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar