Şaka yapalım dedik ; Bodrum' dan Gürcistan'a kaçtık...

Uzun aradan sonra en sonunda tekrar kavuştuk. Turkcell 4 çekere güvendik, dağ başında internetsiz kaldık :)
002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

Yatağan-Nazilli arası çam ormanları arasındaki kıvrak yollar ve muhteşem manzaralar görülmeye değer...
007.jpg

Nazilli sıcağında meşhur Pideci Kısmet'e kaçış... Yediğimiz muhteşem halep işi pideden sonra yola devam...
008.jpg
010.jpg

Çürümeye terkedilmiş ve harabeye dönmüş emektarlar...
011.jpg

012.jpg

013.jpg

015.jpg

016.jpg

Buralarda yalnızlığa terk edilip çürütüleceğine, büyük şehir belediyelerine birer tane verilerek gelecek kuşaklara sergilense daha iyi olmaz mıydı?
Anlaşılan bu konuya Metehan'ın el atması gerekiyor.
017.jpg

019.jpg

024.jpg

025.jpg

026.jpg

Afyon Karahisar çıkışında çadırda uyku molası...
027.jpg

Tesislerin içerisinde çadır kurup mola vermemize izin veren ve gece boyu bodyguard'lığını esirgemeyen değerli kardeşimiz Bahattin ve Abdullah'ın göstermiş olduğu ilgi ve insanlık anlayışına teşekkür eder yolu buraya düşen arkadaşların bu değerli insanlarla tanışmalarını öneririz.
030.jpg

Köroğlu Dağları'ndan aşağıya inerken güzel manzaralı salaş yerde kahvaltı yapıp insanlara faydamız dokunsun derken :) meğer farkında olmadan KAZIĞIN büyüğünü de yedik:)
Buraya yolu düşen arkadaşların aç kalsalar bile uğramamalarını öneriyoruz.
033.jpg

038.jpg

050.jpg

052.jpg

054.jpg

Merzifon'da şehitlerimizi ziyaretten sonra tekrar yola devam.
056.jpg

Ensemizde patlayan yıldırımlardan kaçarak Samsun Öğretmen Evi'ni yakaladık.Gecenin yorgunluğundan sonra sabah kahvaltısının ardından ZIPPIRRMAN kardeşimizin selamını Atatürk'e ilettikten sonra yolculuğa devam...
057.jpg

059.jpg

061.jpg

062.jpg

064.jpg

068.jpg

Ordu'da Barış 52 ' yi beklerken...
069.jpg

071.jpg

Topic üyemiz değerli kardeşimizin yeni aldığı Harley ile bizi aldıktan sonra misafir ettiği restoranttaki enstantaneler...
Sevgili Barış' ımız, göstermiş olduğun ilgi ve dostluğa sonsuz teşekkür ediyoruz. Gülen yüzün hiç solmasın.
072.jpg

074.jpg

Akçaabat köfte molası.
076.jpg

079.jpg

081.jpg

Ailenin sıcacık karşılası ile hedefe varış.
082.jpg

Köy evinde doğal garajda istirahat dönemi
084.jpg

085.jpg

086.jpg

Napşit' ten manzaralarla günün kapanışı.
Heyecanlı ve ilginç doğa resimleri ile gezimiz yarın devam edecektir. Sevgilerimizle... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine yeniden hep kıllı börtlü adamlar
fesubhanallaahhhhh

insan imreniyor vallahi böyle konulara.inşallah devamı gelir kazasız belasız ve sorunsuz geziler geçirmeniz dileklerimle.

Paylaşım için teşekkürler. Turkcell 4 çekeri koymuşlar boğazın ortasında tekneye full çekiyor diyorlar. Orda çekmeyecekte nerde çekecek.

Motosikleti
bmw f650 cs
Ben biliyordum baştan siz sağ gösterip sol çakarsınız diye
eeee gelsin bakalım gürcistan fotoları

Bizde ne oldu bu iki ihtiyara ,kayboldularmı yoksa diye meraklanırken yeniden ortaya çıkmanız sevindirdi doğrusu.
Gürcistandan bol foto ve AKSİYON bekliyoruz.Tekeriniz düz bassın sağlıcakla gelin.

Yaz sonuna doğru biz de kısmetse Uluslararası Batum Festivaline gideceğiz , o yüzden bol informasyon bekleriz.

Abilerim maşallah diyorum sizlere ,
tekerleriniz hazır yolu almışken bol bol çevirin
Gürcistan'dan atraksiyonlar bekliyoruz,yanında doğa manzaralı fotolarda iyi gider gibi geliyor :)

Adana İl Temsilcisi
eveeeet özer kardeş,bakıyorum da yorulmadan devam.ee resimlerinde devamını bekliyorum.:cat:

yol üzerindeki tüm köftecilerde mola :) dönüş fotoüraflarında 200 kilo olacaklar galiba :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yolun yarısı köftecilerde kebabçılarda geçince bu durum Gürcistan'a" protein yüklü gitme" niyetinizi gösteriyor.
Orada da sadece köfte, kebap peşinde gezerseniz iki elim yakanızdadır:)

Kocaeli İl Temsilcisi
valla ne diyeyim özer abi , ilk başta hava muhalefetiydi vs. ydi derken güzel havaları görünce demek rotayı gürcistana çevirdiniz :) yalnız gübeciklere dikkat diyorum :cherry: senin izin bir hafta değilmiydi mübarek , aylardır geziyorsunuz yauuuu:cherry:

abim ellerinizden öperim , şunu bilinki bu dünyanın tekerine çomağı sokan adamlarsınız , yerimizede gezin yeyin için :)

osman abiye ve sana selam ederim karamürselden, ellerinizden öperim , dikkatli gidin dikkatli gelin tekrinize taş değmesin ,

dip not: diğer abilerim gibi atraksiyonlu resimler beklenmektedir:)

dip notun dip notu: her gördüğünüz yerde yemek yemeyin , karamürsele benzemez oraları :cherry: :p

dip notun. dip notunun ,en dip notu :) sağ salim dönün başka bir şey istemez :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Atraksiyon ne yav:silent:
motor amuda falanmı kalkıyor?

işte gezmek diye buna derim ilk ege bölgesi ordan karadeniz ve ilerisi tekerinze kollarınıza sağlık abilerim fotolar süper :) sağ salim dönmemiz dileğiyle iyi eğlenceler ve yollar :)

maşallah özer abi bi ege bi karadeniz çayır çimen offf ne demişler Çayır Manyakları Affetmez :mrgreen:

yolunuz açık olsun bence gürcistana geçmeden evvel kafalarınıza saç ektirin

abi ne gezdiniz ya, helal olsun valla. marmara, ege, iç anadolu, karadeniz... fotolar güzel. benim yerime de gezin doğu karadenizde:cat:

Yine yeniden hep kıllı börtlü adamlar
fesubhanallaahhhhh
Konuşana bak::dalga::

insan imreniyor vallahi böyle konulara.inşallah devamı gelir kazasız belasız ve sorunsuz geziler geçirmeniz dileklerimle.
Teşekkür ederim kardeşim:bestmt:

Paylaşım için teşekkürler. Turkcell 4 çekeri koymuşlar boğazın ortasında tekneye full çekiyor diyorlar. Orda çekmeyecekte nerde çekecek.
Biz de bu konuda çok muzdarip olduk, resimleri günlük yükleyemedik.

Ben biliyordum baştan siz sağ gösterip sol çakarsınız diye
eeee gelsin bakalım gürcistan fotoları
Ee ne zannediyordun ki.:pl:

Bizde ne oldu bu iki ihtiyara ,kayboldularmı yoksa diye meraklanırken yeniden ortaya çıkmanız sevindirdi doğrusu.
Gürcistandan bol foto ve AKSİYON bekliyoruz.Tekeriniz düz bassın sağlıcakla gelin.

Yaz sonuna doğru biz de kısmetse Uluslararası Batum Festivaline gideceğiz , o yüzden bol informasyon bekleriz.
İnşallah kısmet olur da gidersin kardeşim. Herşey çok güzel.

Abilerim maşallah diyorum sizlere ,
tekerleriniz hazır yolu almışken bol bol çevirin
Gürcistan'dan atraksiyonlar bekliyoruz,yanında doğa manzaralı fotolarda iyi gider gibi geliyor :)
Her türlü manzaraya doyacaksın...

eveeeet özer kardeş,bakıyorum da yorulmadan devam.ee resimlerinde devamını bekliyorum.:cat:
Yolda, geliyo kardeşim :)

yol üzerindeki tüm köftecilerde mola :) dönüş fotoüraflarında 200 kilo olacaklar galiba :)
Olduk bile :)

Ben de kaçıcam Gürcistan'a 21'inde; merakla bekliyorum devamını...
Gürcistan seni bekliyor, selamı var :)

yolun yarısı köftecilerde kebabçılarda geçince bu durum Gürcistan'a" protein yüklü gitme" niyetinizi gösteriyor.
Orada da sadece köfte, kebap peşinde gezerseniz iki elim yakanızdadır:)
Sen yapma bari Savaş :)

valla ne diyeyim özer abi , ilk başta hava muhalefetiydi vs. ydi derken güzel havaları görünce demek rotayı gürcistana çevirdiniz :) yalnız gübeciklere dikkat diyorum :cherry: senin izin bir hafta değilmiydi mübarek , aylardır geziyorsunuz yauuuu:cherry:

abim ellerinizden öperim , şunu bilinki bu dünyanın tekerine çomağı sokan adamlarsınız , yerimizede gezin yeyin için :)

osman abiye ve sana selam ederim karamürselden, ellerinizden öperim , dikkatli gidin dikkatli gelin tekrinize taş değmesin ,

dip not: diğer abilerim gibi atraksiyonlu resimler beklenmektedir:)

dip notun dip notu: her gördüğünüz yerde yemek yemeyin , karamürsele benzemez oraları :cherry: :p

dip notun. dip notunun ,en dip notu :) sağ salim dönün başka bir şey istemez :cherry:
Alemsin İrfan.Haftaya yanındayım.

Atraksiyon ne yav:silent:
motor amuda falanmı kalkıyor?
Bu sefer sürücüleri amuda kalkıyor::dalga::

çok güzel bir gezi olmuş abi ellerinize sağlık
Kalabalık olsak daha iyi olurdu :)

işte gezmek diye buna derim ilk ege bölgesi ordan karadeniz ve ilerisi tekerinze kollarınıza sağlık abilerim fotolar süper :) sağ salim dönmemiz dileğiyle iyi eğlenceler ve yollar :)
Rüzgarın yönüne uyduk :)

maşallah özer abi bi ege bi karadeniz çayır çimen offf ne demişler Çayır Manyakları Affetmez :mrgreen:
::xrock::

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

003.jpg

Osman' ın köy evinde Babası Sebahattin Amca ile bilek güreşi.
Yine hüsran...
004.jpg

Alın size Sebahattin Amca'nın evinden çift gökkuşağı şöleni...
007.jpg

Köy evimizde akşam yemeği hazırlığımız. Buyurun sizi de bekleriz
010.jpg

Rize - Ardeşen'de tanıştığımız İstanbul'dan gelen Esin - Oktay çifti ile Ayder Yaylası yolculuğumuz ve gezilerimiz.
011.jpg

012.jpg

013.jpg

014.jpg

020.jpg

024.jpg

025.jpg

028.jpg

Karizma tavan :bounce:
030.jpg

032.jpg

034.jpg

Baltayı taşa vurmak buna denir :flower:
036.jpg

Gez gez nereye kadar kardeşim, yorulduk. Gidip zıbaralım artık:wiinkk:
040.jpg

055.jpg

Ayder Yaylasından aşağı inerken yolun solunda kalan "Ayder Alabalık Tesisleri" sahibi Mustafa Bey'in müthiş ağırlaması ve ortam ile fiyatlar bizi sarhoş etti.
053.jpg

Fiyatlar çok makul. Servis mükemmel.Sıcacık insanlar...
045.jpg

047.jpg

Yemekten sonraki kalori ile sıra horonda...
049.jpg

İşletme sahibi Mustafa Ağabeyimiz ortadadır. Tüm MT üyelerine %10 iskonto sunacaktır.
051.jpg

058.jpg

060.jpg

Oktay, Esin, Osman ve Bendeniz. Ayder dönüşü...
065.jpg

068.jpg

Yörenin sembolü atmacamız ile beraberliğimiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar