Şair Sigortadan Kasko

Merhaba arkadaşlar cbf 500 motosikletim için kasko düşünüyordum. geçen gün şair sigortadan teklif aldım mutuel sigorta 850 tl gibi rakam çıkardı (full kasko) sizce yaptırmalımıyım bu şirketten kasko yaptıran oldumu yardımcı olursanız sevinirim sağlıcakla

Aracı acente şair sigorta mutuel şirketi nasıldır herhangibi kazada şair sigorta duruma el koyacakmı peki yoksa topu mutuele mi atacak

Hangi sigorta şirketinden sigortalıyor ona da bakın derim. Ben de geçenlerde teklif aldım bana Koru sigortadan yapıyoruz dediler. biraz daha pahalı olan Anadolu Sigorta yapan başka bir acenteden yaptırdım ben.

Şair sigorta acentedir, sigorta şirketi değildir. Ben de şair sigorta aracılığı ile on 7 yıldır kasko yaptırıyorum. Son kaskomu şair aracılığı ile groupama sigortadan yaptırdım. 940 tl. Şair önce Koru sigortadan 800 tl kasko önerdi ancak koruya güvenmediğimden groupama dan yapmalarını söyledim. Kaza durumunda hiçbir acente sorumluluk almaz ama işlemlerinizde yardımcı olurlar.

2016 600rr icin teklif istedim dönüş yapan olmadı. Sizce mantıklı mi? Yoksa 24 saat güvenlikli bir otoparka mi bırakayım

Telif geldi : en düşük 4200 full kasko ( sair sigorta teklifi)
4.100 tl dar kasko ( mrt sigorta )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar