Sahurcular ve Gece Kuşları!

Arkadaşlar : GECE NÖBETÇİLERİ birkaç gruba ayrılıyor ...

1.Bilgisayar başından hiç kalkmayanlar ( BEN )
2.Geç Yatanlar
3.Sahuru Bekleyenler
4.Gece "İş"te Olanlar ( Ben de anlamadım bilgisayar başında nasıl para kazanılır!)
5.Sahurdan Sonra Uyumayanlar
6.Uyku Tutmayanlar
7.Erken Kalkanlar ( Sabahın 5 inde neden erken kalkılır? )
8.Hiç Uyumayanlar ...

:king: :mrgreen: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün gece 2 saat uyudum , muhtemelen bu gecede ööle olacak ,hayırlısı bakalım sonumuz ne olacak......... :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mesela ben 1. 2. ve 8. gruba gırıyom.ama bu saatte bıle sıtede ınsanların olması cok guzel.

Süper Moderatör (BBRR)
4.Gece "İş"te Olanlar ( Ben de anlamadım bilgisayar başında nasıl para kazanılır!)
ben bu gruptayım dövme sanatçısıyım ve dükkanda adsl var bi de dükan barlar sokağında olunca saat 4-5 e kadar takılıyoz işte böle oluyo :cherry:

nasıl para kazanılır!)

bir dövme ikide piercing gelir işte sana para :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR, bende dowme ısıyle ugrasıyom ama dukkanım falan yok ısteyen olursa buluyo benı yapıyom.tabı gecıcı.ama yaklasık 5 yıldır ugrasıyom.hemen hemen meslektasız senle :thumleft:

Süper Moderatör (BBRR)
burası chat tadına gelmiş valla :cherry:
_Si_BeMoL_, bu hobin sana ii paralar kazandırabilir biliyonmu yazın iş lazım olursa beni ara bende sana göre işler var ne dersin :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
waaayyy marmarıstemı yapıcam.walla cok ıyı olur.hem tatıl hem ıs.tatıl kısmı fazlada onemlı degıl.hocam bı yazda 2600 ytl kazanıp superlıght 150 alsam yeter bana.sımdılık tek hayalım o.ama cıddı cıddı yapmak ısterım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardes varya 2600 ytl den 1 lıra yukarı para ıstıyosam gozum cıksın.keewayımı alıyım baska kurus ıstemem.yaza dogru senle goruselım bu ısı.ısallah o zamana kadar motorumu almıs olurum da marmarıse motorumla gelırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ıngılızce zate var usta. :flower: bayaa bı okumuslugum ve turıst tecrubem var.ufak caplı rehberlık yapmıstım 2 ay japon turıstlere.. daha sonra devam ederız.ben yatıyom.herkese iyi geceler.tatlı ruyalar. :joker:

bende varim bre :king:
her gece varim ben uyumak haram bana uyuyanda uyumyanda ölüyo nasil olsa o zaman naapmali bosuna adsl parsi ödemeyelim kullanalim dimi hacilar :queen: nese dün 04:00da yattim bakalim bugün kac olcak herkese bi daha sLmlrrr... :salut:

slm millet. walla ben de motor alabilmek için haldır haldır part time iş arıyorum. bizimkilerden umut yok, tek çarem para kazanıp motor almak. malum, öğrenciyiz, tam zamanlı da çalışamıyoruz.
çevresinde part time iş verenler varsa haber verirse süper olur :cherry: ne iş olursa yaparım :)
yardım edin şu kardeşinize :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
lespaul_84, bende aynı durumdayım senle.bende part,tıme ıs arıyom.hemde bu yaz basından berı :pale: :pale:

Geçen yıl üç beş kişi takılmış buraya.....

Bu ramazan daha fazla taliplisi olabilir. Başta mete_han :)

Hadi bakalım ! bir ay boyunca iyi eğlenceler :)

Güm gümde güm güm gümbede gümbede güüüüüüm.
Haydi sahuraaaaaaaaaa.:cherry:

Super Moderator
:pr:pardon, şimdi yine yanlış anlaşılacak, diktatör site yönetimine giydirilmeye başlanacak:p
Ufak bir açıklama lazım buraya:p:
Kimi belediyeler davulcuların seçimini kendisi yapıp yetki verirken, bazı ilçe belediyeleri ise bu konunun kaymakamlık yetkisinde olduğunu belirterek, karışmadıklarını dile getirdi.

Alınan bilgiye göre, Bakırköy, Beyoğlu, Kadıköy, Eminönü, Adalar, Sarıyer, Üsküdar, Ümraniye ve Pendik ilçelerinde bu yıl ramazan davulu çalınmayacak.
(kanald.com.tr)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar