Sahtekarlık Dosyası

bide kendini koymuş ilana kendini rezil etmiş. eline saglık güzel bilgilendirme

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maaşı çekip gidecektim jeton yanlardaki kavalandırma kapaklarını farkedince düştü:p

Yamaha amblemini de yanlış yere yapıştırmış:p

belki onuda kandırdılar,göz göre göre insan kendi resmini koymasa gerek?...

belki onuda kandırdılar,göz göre göre insan kendi resmini koymasa gerek?...

Polyannacılığa gerek var mı ,bariz sahte motor ilanı,kim kandırmışsa kandırmış banane kardeşim,beni kandıramaz ,başkasını kandırmaması için de burada uyarıyoruz.:wiinkk:

hoca iyi farkettin yha . allah ıslah etsin böylesini..

sahtekarlık olmayabilir çünkü kimse bile bile kendi fotoğrafını ilana koymaz. ancak bir arkadaşı ya eşek şakası yaptı fotoğraftaki kişiye ya da biri gıcıklığına bu kişinin fotoğrafıyla ilan verdi.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hatalı ilan bildiriminde bulunun, sevaptır. Ben bildirdim.

sahtekarlık olmayabilir çünkü kimse bile bile kendi fotoğrafını ilana koymaz. ancak bir arkadaşı ya eşek şakası yaptı fotoğraftaki kişiye ya da biri gıcıklığına bu kişinin fotoğrafıyla ilan verdi.

Mesajlaştık arkadaşla,biraz geç dönüyor 2 günde falan,araştırmacı motorcu gazeteciliğimizi döktük bu işe:p

Hatalı ilan bildiriminde bulunun, sevaptır. Ben bildirdim.

Biraz dursaydı hemen ispiyon etmeyelim @Eyoung,sevaptır:queen:

Abicim bu adamın elinde ruhsat yokmu... bunu yapıştıran adam sahte ruhsatdamı yapmış???

Ruhsattada sahte olacak değil tabiki..
Ama bu motor harbi harbi yamaha çıkarsa çok gülerim :queen:
adam belkide yedek parça daha ucuz diye grenajları falan ramzeyinkini takmış olabilir.. havalandırma ızgaralarıda ordan gelmiştir belki :)

Araba ilanlarındada bu sık sık yaplıyor arabanın markası tamam ama başka arabanın resmi konuyor :(

Ruhsattada sahte olacak değil tabiki..
Ama bu motor harbi harbi yamaha çıkarsa çok gülerim :queen:
adam belkide yedek parça daha ucuz diye grenajları falan ramzeyinkini takmış olabilir.. havalandırma ızgaralarıda ordan gelmiştir belki :)

Yok kardeş motor tasına kadar inceledim,amortisör bağlantılarını falan büyütüp baktım sahte Cygnus x bu:queen:

Sahibinden'e ispiyonladım ama 4 saattir kaldırmadılar ilanı,motordan anlamıyorlar ki:p

yani nasıl farkına varmasın? ruhsat adamın üstüne satışı alırsanız indirim yaparım diyor ruhsatta da mı yamaha yazıyor? lütfen bırakın şu pembe panjurlu ev mantalitesini lütfen.bu memleket bu yüzdne bu hale geldi.dolandırılar yüzüne baka baka yediler gasp ettiler kimse ses çıkarmadı başı secdeye deyiyor dedi bi bildiği vardır dedi herkez yed ibuda yesin dedi halk bu hale geldik

yahu bu aletin ruhsatında yamaha mı yazıyor ? cygnus mu yazıyor ?
nasıl bi çok hyo gtr250 kullanıcısı depolarına ducati kawasaki yazdırıyosa bu da yamaha amblemi yapıştırmış, ilanını yamaha olarak vermiş evet en azından ilanda cygnus görünümlü diyebilirdi ama sonuçta alacak adam geri zekalı değilse ruhsata bakacaktır. zaten fiyat olarak bu motorun yamaha olmadığı da ortada değil mi ? o kadar da sahtekarlık niyeti olduğunu sanmıyorum..

yahu bu aletin ruhsatında yamaha mı yazıyor ? cygnus mu yazıyor ?
nasıl bi çok hyo gtr250 kullanıcısı depolarına ducati kawasaki yazdırıyosa bu da yamaha amblemi yapıştırmış, ilanını yamaha olarak vermiş evet en azından ilanda cygnus görünümlü diyebilirdi ama sonuçta alacak adam geri zekalı değilse ruhsata bakacaktır. zaten fiyat olarak bu motorun yamaha olmadığı da ortada değil mi ? o kadar da sahtekarlık niyeti olduğunu sanmıyorum..

Kardeşim ta oralara gidip boş dönmek de var:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar