- Konu Yazar
İlk başligimin boyle olacagini hic tahmin etmezdim ama sicagi sicagina anlatma gereksinimi duydum normalde yaptigim motorla ilgili konusmalari tartismalari izlemek ama bunu buraya yazicam ilk kendimi tanitayim 20 yasindayim bajaj pulsar 200 ns sahibiyimbabam sagolsun insallah bi ara oderim borcumu meslegim saglikciyim daha atanamadim bu konudada sorusu olan yardim isteyen herkese yardimetmeye calisirim baba meslegi bakkal bugun sabahdir ben bakiyorum bakkala forumda takiliyorum canim sıkıldıkca konumuz ise biraz once psikopat tipli bi arkadas geldi bakkala bi parlament istedi 12.50 lira neyse verdim para olarak cebinden ikiyuz tl cikardi elinde tutuyo oyaliyo falan bakkalda kucuk bi iki musteri daha vaar bekleyen ustune birde toz seker istedi. Ben agirdan alinca parayi uzatti bu arada sigarayida coktan cebine atmisti ben bu arkadasdan zaten iskillenmistim 200 lira cikartinca iyice iskillendim parada daha yeni basilmis gibi o kadar temiz pruzsuz hatta sahtelik vs konusundada neredeyse kusursuz bir para ama iste bakkal olunca bankaci kadar olmasada parayla cok oynuyosun tecrube kazandiriyo buda tabi neyse ben para ya baktim biraz agirdan aldim isi sonra bi bahane bulup babami cagirdim yardima zatrn yakinlardaydi sonra musteriyi ona devrettim parayi verdigini soyledim parayi gosterdim babamda ilk bi bu para saglam desede tekrar kontrol edince adamida dellendirmedenbiz bunu almayalim ayaklari yaptik tabi adam kalabalikda zan altinda kalinca uzatmadi verdi sigarayi cekti gitti az kalsin kiltliyodu sahte 200 lirayi paranin sahteligi ise kagidindan vs anlasilmadi paralar baska bir kagida surtuldugunde boya cikarir bunu pek kimse bilmez sahte para ise hic iz birakmaz cok laf kalabaligi ettim zamaninizdan caldim sadece uyarmak istedim kusuruma bakmayin