Sahte MCT İlanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 binliralık motosiklete 5 6 bin lira yazanlar var
altın kaplatıp satsınlar bize ne kardeşim alıcısı varsa o düşünür
insanların takıldığı nokta kandırmaya yönelik tavırlar. başka bir durum söz konusu değil burada!

sahibinden.com da ilan düzenleyip, tekrar yayınlanması yaklaşık olarak 30 dk sürer.:sunny:
mt foruma resim yüklemek, foto çekmek dahil 5 dk sürer. :sunny:
bu kadar tartışmayı sonlandırmak, ve yürüyüp gitmenin keyfi ömür boyu...

Yok bunları yapamazsan, herkesin kara listesine girmek, sonsuza kadar...

Burda site uyelerine laf yetistirecegine ilani duzeltsene....... Bu ilan ile ve o yazan km ile sen suclusun. Isteyerek yada degil. Gunahi senin boynuna , ama ilani gayet guzel koymusun , resmimleri cekmissin. Site nasil kullanilir gayet iyi biliyorsun , ama neden km yi yanlis yazmissin? Bence bize laf harcama da km yi duzelt. Ilani yazarken dikkatli olmak zorundasin , sonra bos yere dolandirici damgasi yersin.

sanırım ilanı koyan arkadaş kilometreyi ileri aldırmaya gitti :pl:

Değerli site sakinleri, malum oruç ayı, iftar hazırlıkları beni bekler. Herkese iyi tatiller, hayırlı ramazanlar...:bestmt:

F54

bu bahse olan motoru bende yakından gördüm şamil onu sattığında km de 40000 km üzerindeydi yanlış yazılma ihtimali bence düşük yanlış olsa 4000 olur anlarım 16000 ne alaka:farao:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bu bahse olan motoru bende yakından gördüm şamil onu sattığında km de 40000 km üzerindeydi yanlış yazılma ihtimali bence düşük yanlış olsa 4000 olur anlarım 16000 ne alaka:farao:
genelde hep 16000 km ye düşürürler abi..
bende 32000 km de racer200ü 1350 tl ye sattım...sattıgımda herif de 16000 km ye düşürüp 2400 tl yazmış...
bir de servis bakımlı yazmıştı...arıza için bir kere bile tamirciye götürmedim hep kendim halletmiştim...

F54

genelde hep 16000 km ye düşürürler abi..
bende 32000 km de racer200ü 1350 tl ye sattım...sattıgımda herif de 16000 km ye düşürüp 2400 tl yazmış...
bir de servis bakımlı yazmıştı...arıza için bir kere bile tamirciye götürmedim hep kendim halletmiştim...
ferhat kardeşim neden 16 bine düşürüyorlar başka km lere düşürmekten daha mı kolay bu 16000 rakamı onu anlamdım
bende 2 el almıştım ama motor 15300 de idi demek benim kinin daha km yi düşürecek kıvama gelmedi.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ferhat kardeşim neden 16 bine düşürüyorlar başka km lere düşürmekten daha mı kolay bu 16000 rakamı onu anlamdım
bende 2 el almıştım ama motor 15300 de idi demek benim kinin daha km yi düşürecek kıvama gelmedi.
bende aynı şeyi merak ediyorum abi...demekki var ki bi bildikleri 16000 e düşürüyorlar...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Aboow ikinci el bisi almican valla 306 aldım ne yalanlar söylemiş adam ilk uzun yolda ney olduğunu anladım gaz arızası şanzıman sesi hararet yapması vs vs aldığım paraya yağını bile değişmeden 3 ay sonra sattm kurtuldum ama adamın annesi ile samimi olduk bayaa

aldigina masraf yapmadan satti isen karda olmus oluyorsun, 3 ay bedava, peki ya alan da bir samimiyet hissetti ise?

Aboow ikinci el bisi almican valla 306 aldım ne yalanlar söylemiş adam ilk uzun yolda ney olduğunu anladım gaz arızası şanzıman sesi hararet yapması vs vs aldığım paraya yağını bile değişmeden 3 ay sonra sattm kurtuldum ama adamın annesi ile samimi olduk bayaa

F54

bende de flash vardı aldım 2 gün sonra iş kurmaya başladım derken para lazım oldu satışa çıkardım derken muayene vs yaptım bana maliyeti 5200 dü ben 5250 ye sattım 1 lira masraf etmedim 50 tl kar ettim ama alım satım 3 aylık sigorta bana girdi:mrgreen:

Millet tutabildigine anlasilan ne yalanci dolandirici bir toplum olduk:pl:

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Hitapların git gide terbiye sınırından uzaklaşması ve bu konunun mevcudiyeti sebebiyle diğer konu silinmiştir.

Görülmüş ve hala var olan bir hatayı belirtmek için açılmış bir konuya, hakarete varan hitaplarla cevap vermek gibi davranışların devam etmemesi dileklerimle...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

ne insanlar var ya
annesini sevmiyor gerçekten ya
la delikanlı gibi söyle şunu
ben bunu bu kilometre de aldım herşeyini yeniledim de
zaten satılır
yalana dolana ne gerek var

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Aksine hepsini soyledim ucuza aldığım icin ucuza sattim 10 liraya 2000 306 zor bulur 2000 lira masrafı olduğunu kendisi söyledi ama bana satanin evini dahi biliyorum telefon açtım mesgule atti acmadi insan evladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar