[SAHTE HABER] site üyesi FOGLAMP51 kazada hayatını kaybetti..son dakika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şeyin altında art niyet aramayalım arkadaşlar.

Belki gerçekten böyle bir durum yoktur. Yine de bir "Allah rahmet etsin" demekle birşey kaybemeyiz.

Başın sağolsun arkadaşım.

Yahu Ertuğrul, sen uyanık adamsın hayret !

Üstünde düşünecek hiç birşey yok ! En fazla yarın sahte bi küpür gelir hepsi o...

Niğde emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru osman bey ile yaptığım görüşme sonucunda merkez veya ilçelerde son 1 hafta
içerisinde ölümlü veya yaralı trafik kazası olmadığı hele hele niğde merkezde R6 yamaha marka motosikletlerin bile 1 elin parmakları sayısı kadar bile olmadığı (tescil edilmiş) dolayı bu haberı yazan denyo peder angutyo deyyusun bu siteden ihracını talep ediyorum sevgiler saygılar..

Niğde emniyet müd irt tel..
Bankalar Caddesi 51100/NİĞDE

Tel : 0 388 232 40 00
Avea: 0 505 318 51 00
Faks : 0 388 232 40 27

Kimsenın böyle önemli bir konuda inanları kandırmaya hakkı yok...
Her kazadan acayip gönülden yara alan beni kandırmaya hiç hakkı yok..
resemen ahlaksızlıktır bu...

allah rahmet eylesin.... allah ailesine sabır versin

haydaa şimdi okudumda şu emniyetten alınan bilgiyi,,,ne dicemi şaşırıdm.vardır bi gerçeği arkadaşlar. böyle yalan atılmaz.

Niğde emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru osman bey ile yaptığım görüşme sonucunda merkez veya ilçelerde son 1 hafta
içerisinde ölümlü veya yaralı trafik kazası olmadığı hele hele niğde merkezde R6 yamaha marka motosikletlerin bile 1 elin parmakları sayısı kadar bile olmadığı (tescil edilmiş) dolayı bu haberı yazan denyo peder angutyo deyyusun bu siteden ihracını talep ediyorum sevgiler saygılar..

bu daha sağlıklı oldu savaş abi sağol ama yinede ben inanamıyorum böyle bi şaka böyle bir densizlik olamaz şaşkınım !

Ya haberi şimdi okudum çook üzüldüm. Allah rahmet eylesin ve geride kalanlarada sabır diliyorum. Mekanı Cennet Olsun

işe bak ya bi bu eksikti dikkat çekmek için bu kadar n hassas konuları çekmeleri insanların hayretlik verici dorusu Şok oldum..2 kişi kullanıyoruz dediğinde şaşırmışdım zaten hepsi hayal mahsulu ürünlerbunlarya ne sinir bozusu bişey 20 tane topic açmış 6 adet kilitlenmiş

ya saka demi ilk acildiginda diycektim tepki ceker diye yazmadim cunku foglamp surekli gereksiz konu aciyor buda reklam icindir diye dusundum.AYİPTİR KARDESİM AKİLLİ OLUN::yanliss: ::yanliss:

Kimsenın böyle önemli bir konuda inanları kandırmaya hakkı yok...
Her kazadan acayip gönülden yara alan beni kandırmaya hiç hakkı yok..
resemen ahlaksızlıktır bu...

İstihbarat için Teşekkür ediyoruz!

> Emniyet Müdürlüğünde bilgi edinme kanunu var.
Kimlik bilgilerinizi vermek suretiyle istediğiniz bilgileri (tabi bazı bilgiler gizlidir) öğrenebilirsiniz...

> Dostum ; kazada ölen arkadaş :pr: , sen yine de bu işin doğrusunu anlat. Umarım dinleyen olur...

Allah bir gün bu insanlıktan bihaber arkadaşımızın başına öyle bir acı verir ki ne olduğunu şaşırır!:farao:

Art niyet aramak istemiyorum da. Nedir, nasıl bir mantıktır bu, insan niye yalan ölüm haberi geçer? Kandırılmış ve dört sayfayı boşu boşuna okumuş olmaya razıyım, yeterki bir motorcu daha ölmüş olmasın, ama? Nedir yani? Bir insan evladı niye bir foruma girer, yalandan ölüm haberi verir, bir de oturur detay yazmaya kalkar? Anlamadım gitti.

EVET BU TOPİKLE DAHA FAZLA VAKİT KAYBETMEDEN GERÇEK HABERLERE DÖNELİM!!!
reyting arttırmayalım lütfen!

Allah rahmet eylesin mekanı pür nur olsun...Kalanlara Rabbim sabır ihsan eylesin..başımız sagolsun

Süper Moderatör (BBRR)
Haber asparagastır hem Bor Emniyeti hemde başlığı açan üye bunu teyit etmiştir...Başlık bu sebepten kilitlenmiştir..Yine üye aynı sebepten siteden ihraç edilmiştir...Bu gibi olaylarla şaka yapma ihtiyacı hisseden zihnen gelişmemiş insanlara bunun bir örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz

MT Yönetimi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar