- Konu Yazar
Merhaba,
Dün akşam saatlerinde eve giderken şahit olduğum kazayı paylaşmak istiyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=euV_yW8vP6g
Buradaki amcamız muhtemelen hızlıca karşıya geçmek istedi.
Bu arada arkadaki araçlardan biri öndekine çarptı ve böylece birkaç araç birbirine çarptı.
Aslında bakınca hafif bir kaza olmasına rağmen maalesef amcamıza ciddi zarar verdi.
Eğer o sırada bir çocuk ya da bebek arabası olsaydı sonu çok daha acı olurdu.
Eğer sırada bekleyen motor olsaydı muhtemelen düşüp aracın altında kalacaktı.
Eğer ben çok hızlı olsaydım ve bu kaza da olmasaydı amcaya belki de ben çarpacaktım.
Çıkardığım dersler :
1. Trafikte ya da ışıklarda dururken arabaların yanında durmak gerekiyor, aksi taktirde arada tost olabilirsiniz.
2. Aralardan geçen yayalara dikkat, amcaya araba çarpmasa idi benim önüme atlayacaktı.
3. Çocuğunuz varsa mutlaka tembihleyin, karşıya geçerken yaya geçidini veya ışıkları kullansın, aynı kazada bir çocuk olsa idi hayatını kaybedebilirdi.
4. Aynı hareketi bebek arabası ile asla yapmayın, sonu çok üzücü olabilir.
Dün akşam saatlerinde eve giderken şahit olduğum kazayı paylaşmak istiyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=euV_yW8vP6g
Buradaki amcamız muhtemelen hızlıca karşıya geçmek istedi.
Bu arada arkadaki araçlardan biri öndekine çarptı ve böylece birkaç araç birbirine çarptı.
Aslında bakınca hafif bir kaza olmasına rağmen maalesef amcamıza ciddi zarar verdi.
Eğer o sırada bir çocuk ya da bebek arabası olsaydı sonu çok daha acı olurdu.
Eğer sırada bekleyen motor olsaydı muhtemelen düşüp aracın altında kalacaktı.
Eğer ben çok hızlı olsaydım ve bu kaza da olmasaydı amcaya belki de ben çarpacaktım.
Çıkardığım dersler :
1. Trafikte ya da ışıklarda dururken arabaların yanında durmak gerekiyor, aksi taktirde arada tost olabilirsiniz.
2. Aralardan geçen yayalara dikkat, amcaya araba çarpmasa idi benim önüme atlayacaktı.
3. Çocuğunuz varsa mutlaka tembihleyin, karşıya geçerken yaya geçidini veya ışıkları kullansın, aynı kazada bir çocuk olsa idi hayatını kaybedebilirdi.
4. Aynı hareketi bebek arabası ile asla yapmayın, sonu çok üzücü olabilir.