ŞAHİN 'e söz verdim, bugattiye binmem..:)))

ŞAHİN 'e söz verdim, bugattiye binmem..

Honda 5o.ooo TL, Mercedes 12o.ooo TL, ŞaHiN paha biçilemez..

106 "Kaçarım" demiş, Civic "Kovalarım" demiş, ŞAHİN, "Sizi Finiş'te Beklerim" Demiş..!

Aldanma şasesine tipine önemli olan kaputun altındaki makine ..

Destan yazmaya gerek yok biz destanımızı yollara yazmışızda haberimiz yok......!!

Yorumsuzz :cherry:

Taktık jantları hepsi oyuncak, tesisatı duyan kalkıp oynucak, yanımdaki kız bile hooop coşucak,arabaya binmeyen arkamdan koşucak... aL tak oğlum spor yayları, hep böyledir cicim ayları, yanımızdan geçen gtı'yları, façalı şahinler sollicak ...

DİKKAT!! polis,zabıta ve corbacılar yakalar,korkma devam et,bu arabayı bilenler camlarını aralar......
Biz içtiklerimizle değil içerken bindiğimiz şahinle sarhoş oluyoruz..

Paran varsa koy benzini millet Şahin görsün, paran yoksa otur evinde baban evlat görsün...

Ya çık karsıma ortalığı inlet ya da cekil kenarıya beni seyret...

Rampada yavaş, düzde savaş plakamız 41 rahatına baksın herkes gardaş..

Hayat boş Faça Şahin al sen de coş...:queen::queen:

Miçheln LASTİKLER!!Kilometreler boyunca lastiklerinizin performansını koruyabiliyor,buzda,karda,yağmurda %10 a kadar daha kolay kalkış,%5 daha kolay fren mesafesi,%35 daha fazla kilometre ömrüne sahiptir!!! ::koop::

İlandan anladığım kadarıyla 17 yaşında eleman ve babasının arabasını satılığa çıkarmış. Babası bıkmış bu arabanın yediği modifiye parasından satmaya karar vermiş. :)

sanırım çiçek abbas gibi bir şahıs var karşımızda.....şair ruhlu pardon atışma ruhlu..:p

106 "Kaçarım" demiş, Civic "Kovalarım" demiş, ŞAHİN, "Sizi Finiş'te Beklerim" Demiş..!

kim inanır? :queen:

Ya bu tofaşcılar hakikaten bi alemler.
Benim 306 gti için 98 model kartalı kafa kafaya takas teklif eden var :) Arabanın içinde benzin kokusu solumaktan kafaları kıyak oluyor galiba (yada lpg lerinde kaçak var : )

hakkaten gülme garantiliymiş :mrgreen: :queen: destan yazmaya gerek yokmuş hakkaten :)

Paran varsa koy benzini millet Şahin görsün, paran yoksa otur evinde baban evlat görsün...

:D

birde bu adamlara düşünsenıze yüksek cc li araba verdiğinizi :queen:

Asfalttan ilişkıyı kesmeye kalkar bunlar :queen::queen::queen:

Bİrde galericilere kötü derler :)

evet buna bizim orda tipik şahin sendromu denir.
bu kardeşimizde beyazus şahinus rahatsızlığına yakalanmış.
ama ne yazıkki henüz çaresi bulunamadı
geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar