Sahil yolunda kaza yaptım!

arkadaşlar cuma günü saat 16:00 gibi pendik sahil yolundan kadıköye giderken ilk ışıkları geçtikten hemen sonra sola doğru viraja yattık. galiba biraz fazla yattıkki motor altımızdan kaydı. tam toparlamıştımki bu seferde motor sağa yattı. sadece bende kask vardı. arkadaşta hiç koruma yoktu.sonuç: benim omuz, dizler, ayak bileği ezildi ve bayağı bi soyuldu. arkadaş darbeyi yüzünden aldı. yüzünün sağ tarafı tanınmaz halde. motora gelince fazla bişey yok. sadece asfaltta sürtündüğü için. biryere çarpmadığı için! sağ ayna kırıldı. arka fren ayağı ezildi. birazda drenaj çizildi. sağlık olsun. virajda çok yatmanın sonu! he benim motor cbr 600 f sanırım sürat 110 km/hr açıda 60 derece gibiydi. :pr:

boy

Geçmiş olsun. Kasksız, korumasız motora binmenin nelere malolacağına bir kez daha şahit oldunuz sanırım. Umarım arkadaşının durumu ciddi değildir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeşim.umarım ciddi bişi yoktur.üzüldüm. :salut: gelişmelerden haberdar edersen seviniriz.tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Geçmiş olsun dostum, tamam yaz günü abartmak belki sorun olur korumayı ama en azından KASK lütfen...

kask takmadan sürmek (yada arkada oturmak) marifetmiş gibi... tanınmama endişesi var heralde ..... birde çıkıp burda anlatılması bu olayların sinirimi bozuyor.....aferim beyler sizi ayakta alkışlıyorum size koca bir AFERİM

ya nediyon simdi adam basından kaza atlatmıs bide 110 km ile girmis adam viraja yani hocam sanada helal olsun yani yinede geçmis olsun kendinize dikkat edin oyle yuksek hızlara normal yolarda cıkalım sahil yollunda dunya kadar içkili insan var o bakımdan daha fazla dikkat tekrar :rendeer: :rendeer: :rendeer: gecmis olsun

GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİMYAPABİLECİĞİMİZ HERHANGİ BİR ŞEY OLURSA LÜTFEN ÇEKİNMEDEN BİZİ ARA.TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN SANA VE ARKADAŞINA...

- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

Herşey nasip arkadaşlar. kaderde varsa çekilecek başka yolu yok. en son kazamıda 98 de e-5 te yapmıştım. oldumu oluyor. ilginize teşekkür ediyorum. inanın bu güzel temennileri okudukça acılarım azalıyor. hepiniz çok şekersiniz. uygun olduğumda ilk geziye katılırım ve bol bol bu tecrübeyi konuşuruz! :)

kabir, hım yani normal yollarda virajlara 110 km ile girmek gayet normal ha kasksız filan heeeyyyy heeeyyyyyyy CANGO bu kuru geçmiş olsunlara birşey diyemiyorum çok büyük hataların var ve ben buna kızıyorum........biraz düşünün ya ben bu adamı tanımıyorum bile...onun iyiliğini düşündüğüm için bu öfkem

cabriolet, seni anlıyorum ama olan oldu. kaza bu. bak ben 20 senedir motorcuyum. aklıma gelse olacağı giymezmiydim korumaları! alırmıydım arkama kimseyi! oluyo işte. geçen pazar sapancaya giderken tüm virajlarda hızım 160 dan aşağı düşmedi. hele körfez düzlüğünde 245 le yol aldım. bu makinalar böyle işte. bastınmı gidiyo. ama tekrar söylüyorum sen çok haklısın. bakkala ekmek almaya gitsek koruma ve kask takmalıyız. neyse sen daha fazla sinirlenme. hatta yerin yakınsa pm den msj at akşam sana bir bira ısmarlıyayım. tekrar teşekkür! :mrgreen:

CANGO, geçmiş olsun hocam. Gebze'li bir kardeşimizin kaza yapması beni üzdü.. Bir ara tanışalım senle..

ben seni tanıyorum cenk. gebzedeki tek sarı jinlun sende. ticari motosiklet gibi... :cherry: :cherry:

ya cenk. takma okadar. SENİ GÖRÜNCE durdururum konuşuruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar