sahil gezintisi

abiilerim ablalarım kısa bir gezi olmasına rağmen hoşuma gitti ayrıca tess allah seni napsın burk burk dolasıyom ortalarda:p sen benim artcım olursun gerci bi dahaki gezilere artcım kardesim biricik dostumla gelcem ama neyse :cherry:
saygılar

<İZMİRTAYFASI> ::::)))))

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hheheee ne diyelim.baya aydınlatmışı ortayı baba yaa.bide mevzuyu çözsek varyaa:queen:

Kenan bu ne yaaaa?

O sahilde benim de olmam gerekirdi, değil mi Kenan?

Bittiğin andır Kenan.

Burnundan fitil fitil gelecek Kenan.

Son düzenleme:
Yok yok yanlış bir şey yapmadın. Ama bu konuyu ilgili başlığa yazman gerekirdi. (tenten'in açtığı) Ama iyi oldu, herkes görsün bu Kenan denen adam ne kadar adiymiş. :mrgreen:

abi daha yeniyim kusura bakmayın ben bi halt eyledim anlasılan :( egeknn affet abi yaaaaa:(

derin' Alıntı:
Yok yok yanlış bir şey yapmadın. Ama bu konuyu ilgili başlığa yazman gerekirdi. (tenten'in açtığı) Ama iyi oldu, herkes görsün bu Kenan denen adam ne kadar adiymiş. :mrgreen:

sazan oldum geldim: kim bu Kenan arkadaş :silent:

abi ortalık karıştıı en iisi kapatalım gtsin :D yakında tanırsın zati...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bayılıyorum bu siteye yaa.hiç bişe olmasada matrak şeyler türüyo kendiliğinden:queen:
by_screem hocam mevzuyu hala çözemedim ama saol var ol.yanlışlıklada olsa şenlendirdin ortalığı:queen: :cat:

walla bende anlamadı,kim kimin artçısı kim sahilde gezmiş,kenanın konuyla ilgisi varmı,sonra kenan kim?:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p by_screem ( sabri allah seni davul etsin emii ) :mrgreen:

kenan benim sevgili arkadaşlarrr :p

by_screem yeni üye siteye ve gurubumuzun toplantı ve gezilerine yeni gelmeye başladı ve açılan topiğe yazmak yerine başka bir topik açmışş :p

neyse ben çekecem kulaklarını........ !!!!

derin ... Kankaaaaaaaa valla seni aradık kanka gelicem dedin ama ses seda çıkmadı ve bu arada inanmıyuacan amaaaaaa şarjım bittiiiii :p

Neyse kısacası by_screem izmir tayfası üyesi kenan ben burk burk gezmek burgman ile gezmek :p yaniş by_screem de burgman 400 var lemmm ben ne diyom yaaaaaaa deli ettiniz beni tess de yeni üye iyi anlaştılar baya şakalaştılar bana bişeler oluyo amma açıklama yaptım tess kim??? kenan kimm?? ben bişi anlamadım ne sahili noluyo yaaaaa

abi valla açıklama için saol bende bu işten nası sıyrılcam diye bakıyodum hihhihi :D

Son düzenleme:
pişersin yakında merak etme. biz özelden ve alenen hem ferdi hem toplu uyarılar ala ala bugünlere geldik. değil mi derinlerim :queen:

aeuheuaheu screem yanımda yarıldım burda gülmekten o yazıo ben kopuom:D
bi sonraki buluşmaya davetsiz olarak gelcem haberiniz olsun ;) :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
demek burk burk dolaşıosun haaaaa :mrgreen:
ama bu doğum tarihini değiştirmezki :p
şaka şaka
geyik yaptım yaaa,ne çok alındın sen de yani.boşveeeeeer!
neyse,bugün çok eğlendim ben de herkese çoooook teşekkürleeer.
keşke diğer arkadaşlarımız da yanımızda olsalardı,derin,APV41 falan dimi?
haftaya artık,ben sabırsızlıkla bekliyorum :rendeer:

Ben bundan sonra "İzmir Küskünü" olarak yalnız gezerim artık. Attığınız kazıktan sonra...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar