Sahibinden'den ürün sattım ama ?

Arkadaşlar merhaba.Ben sahibinden den kaskımı sattım,alıcıda parayı onayladı.Sahibinden sistemi tarafından bana mesaj geldi pazartesi.3 iş günü içinde paranız hesabınıza yatırılacaktır diye.Fakat hesabımda para filan yok.IBAN numarası ile para hesabıma geliyo fakat galiba ben iban numarasını yanlış girdim.Garanti bankasının iban sorgulama adresine girdim müşteri kodu ile sorgulattım ama hepsinde farklı çıkıyor.Kartın bağlı olduğu şube tuzla şubesi ama 3 tane tuzla şubesi var ve ben hangisi bilmiyorum.Tuzla merkez olanın iban nosunu yazdım.Büyük ihtimalle yanlış.Bu durumda ne yapmam gerekir,paramı nasıl alabilirim :( Gidip o parayıda ekleyip yarın kendime yeni kask alacaktım :salut:

Sen doğru IBANI bulup mevcut olanı düzenle, bir de
call_center.jpg
'a durumu anlat, yardımcı olurlar...

Çağrı Merkezi
+90 (216) 571 19 19

sahibinden.com dan kopyala yapıştır yaptım arasan yardımcı olurlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahibinden.com'a durumu anlatan bir mail at. Eğer cevapta biz gönderdik derlerse bankayı ara. Bir harf ya da rakam hatasından dolayı para şubeye gidip hesabına yatmayabiliyor. Böyle bir durum olduysa şubeden kimliğinle parayı çekebilir ya da hesabına aktarılmasını sağlayabilirsin.

Teşekkürler arkadaşlar,iban numarasını doğru girmişim.

Bana bu mesajı pazartesi attılar.Acaba 3 iş günü derken Perşembe'ye kadar oluyo belkide ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
simdiye kadar cok ürün sattim 1 günü gecmedi paranin hesabima gecmesi senin iste bir is var.

simdiye kadar cok ürün sattim 1 günü gecmedi paranin hesabima gecmesi senin iste bir is var.

Hocam be bi kere olumlu be :p Teşekkür ederim bilgi için.3 gün içinde diye geldi mesaj acaba ama mesaj pazartesi 6 gibi geldi,yarına kadar bekleyelim bakalım.

Sahibinden com parayı öyle kolay laptop sattım 5 gunde para hesabıma anca geçti :pr:

hımmm bende kaskımı vs satıyorum ilanı kaldırsam mı acaba:silent:böyle durumla karşılaşanlar var mı acaba?konuyu takipteyim yarın umarım hesabına yatar

adamla buluşup elden para almayı neden denemiyorunuz ?

Bi kask için istanbuldan elazığ'ya mı gideyim ? :) Türkiye İstanbul'dan ibaret değil.
Para hala yatmamış,destek masasına mesaj attım dün cevapta verilmemiş...

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Destek mesajına cevap geldi.Yatırılmıştır diyo ama yok,yatırılmamış !

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

Gelen mesaj şu :

Sayın Üyemiz,

69941308 nolu Güvenli e-Ticaret işleminizdeki ödeme 09-01-2012 tarihinde banka bilgilerinizde bulunan IBAN numaranıza aktarılmıştır. Ödemeniz iade gelmemiştir. Ödemenize ait bilgiler aşağıdadır.
k
Ama hesabıma baktım şimdi tekrar internetten böyle bi para yok!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bi kask için istanbuldan elazığ'ya mı gideyim ? :) Türkiye İstanbul'dan ibaret değil.
Para hala yatmamış,destek masasına mesaj attım dün cevapta verilmemiş...

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

Destek mesajına cevap geldi.Yatırılmıştır diyo ama yok,yatırılmamış !

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

Gelen mesaj şu :

Sayın Üyemiz,

69941308 nolu Güvenli e-Ticaret işleminizdeki ödeme 09-01-2012 tarihinde banka bilgilerinizde bulunan IBAN numaranıza aktarılmıştır. Ödemeniz iade gelmemiştir. Ödemenize ait bilgiler aşağıdadır.
k
Ama hesabıma baktım şimdi tekrar internetten böyle bi para yok!

Arkadaşım yatırdık diyorlarsa yatırmışlardır fakat havale değilde eft yapmışlarsa saat 17-00 dan sonra hesabına geçebilir yada banka aradan bir gece daha faiz kapabilmek için yarın sana ulaştırır merak etme

sahibinden.com biraz geç yatırıyor.
ibanı doğru yazdıysan şube çok önemli değil
ayrıca get li sattıysan paradanda biraz kırpıyor söyleyeyim :queen:

sahibinden.com biraz geç yatırıyor.
ibanı doğru yazdıysan şube çok önemli değil
ayrıca get li sattıysan paradanda biraz kırpıyor söyleyeyim :queen:

Kırpmış kırpmasınada,paranız yatırıldı diyo ayın 9unda.Ama yatırılmamış.

@zıppırman,ayın 9unda yatırıldı diyo.Ve havale ile.

Kırpmış kırpmasınada,paranız yatırıldı diyo ayın 9unda.Ama yatırılmamış.

@zıppırman,ayın 9unda yatırıldı diyo.Ve havale ile.

hocam şubeni ara bence para gelmiş olabilir açıkta bekletiyor olabilirler parayı gönderirken senin isminin 1 harfini eksik veya fazla yazmışlarsa banka bekletir parayı o zaman belki sahibinden gönderirken parayı bi yanlışlık yapmış olabilir şuben ile görüşmen gerek bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar