Sahibinden Klimalı Motosiklet

yorumlardan biri çok komik ama...:mrgreen:

...................

Yorumlar

yanlış anlamalara ve kazalara maal olabilir :))
şu şekilde ; "anaaa ne sokmuş len bu ..çına" diyerekden merakla bakan bir türk otomobil sürücüsü zincirleme kazaya sebep olabilir ....

xenith | 02 Şubat 2010 15:05 |

........................

eğer bu klima benzin harcayarak ısıtıyosa o zaman simgesel olarak o borunun kalınlığı artırılalı :queen:

Ama sağlığını koruyor ve rahatlatıyor :p :mrgreen: rahatlatıyor derken yanlış anlamayın ha :mrgreen:

Ama sağlığını koruyor ve rahatlatıyor :p :mrgreen: rahatlatıyor derken yanlış anlamayın ha :mrgreen:

Rahatlama olacak tabii ki. Sıcak ve kalın bi hortum var içinde.

Yanlış anlaşılacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

Aklıma çok şahane espriler geliyor ama uzaklaştırma alıcam diye bişey diyemiyorum. Kendi kendime gülüyorum. :D

Kaliteli montlar zaten üşütmüyor ki. Hem kalkıp -20 dede motor kullanıcak halimiz yok. Benim file mont prohel air mesh bile içliğiyle -5 de üşütmüyor. Hortum falan olmaz sakat bir görüntü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben sakıncalı buldum şahsen kendi adıma üst taraftan bi soguk almıyorum kaza anında bu kortumla oldugunuzu bi düşünün:mrgreen:

valla bu hortum olayında çok fantazi çıkar millet olarak meyilliyiz bu işlere..:mrgreen:şahsen satamam ben bu aleti yaw ne dicen adama:mrgreen:bide üstüne para iste yok artık:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar