Sahibinden Klimalı Motosiklet

Soğuk günlerde motosikletinizin üzerindeyken vücudunuza çarpan buz gibi havanın sıkıntısını bilirsiniz. Eğer bu soğuk hava sizi kışın motosikletinize binmekten soğutuyorsa bu ürün sizin için tasarlanmış.

Aslında bu ürünün tek özelliği sizi ısıtması değil sıcak günlerde de sizi serinletebiliyor. Gidona bağlı kumandasıyla cihazı idare edebiliyorsunuz.

Her ne kadar cekedinizin içine bir boru sokuşturmak absürd görünse de faydalı bir ürün.

http://www.youtube.com/watch?v=LnEibndWyQU
[YT]LnEibndWyQU[/YT]

Kaynak:Zamazing

Ekli dosyalar

• Kopyası-timthumb.php.jpg
    Kopyası-timthumb.php.jpg
    10.6 KB · Görüntüleme: 7,168
Moderatör tarafında düzenlendi:

GKN

Off tamda belden giriyo.. Ben motoru bozmamak için 12 ay bellik takıyorum bide bunu kullansam yürüyen müsil tüketicisi gibi her benzincide benzin almamak maksatlı mola veririm :p

Bu ne bea. O ne hortum öle.. Yok abi kalsın.. Üşümeye razıyım :)))))

vucudumun hiçbiryerine hortum - boru ve türevlerini sokturmam!
delikanlıyı bozar..

:p

Abi o ne yaa. ALLAH muhafaza çok sakat yerden geliyor. Ne olur ne olmaz sağlam iki kat giyinelim biz eniyisi :)

yanlış anlamalara ve kazalara maal olabilir :))
şu şekilde ; "anaaa ne sokmuş len bu ..çına" diyerekden merakla bakan bir türk otomobil sürücüsü zincirleme kazaya sebep olabilir ....

Bu gelismis tanklarda ve savas ucaklarinda halen kullanilan bir teknolojidir.

enterasan geldi ama hortum hakıkaten işi bozuyor alışkın değiliz ya motordan ınerken unutursak cıhazdan da hortum cıkarsa arkamızda kuyruk gıbı dolaşırız :mrgreen:

Artçı işi tamamen bozar abi.Hortum mesafesi artçının etrafından dolaşıp,sürücünün içine girecek kadar uzun değil. Bu sebeple artçının altından geçip sürücüye girmesi gerekiyor. Çok tehlikeli görüntü.

Artçı işi tamamen bozar abi.Hortum mesafesi artçının etrafından dolaşıp,sürücünün içine girecek kadar uzun değil. Bu sebeple artçının altından geçip sürücüye girmesi gerekiyor. Çok tehlikeli görüntü.

hocam o nasıl bir anlatış tarzı :queen:
bak demedi demeyin bu konu kitlenir :queen:

Hakkaten linkteki sitenin ismi gibi zamazingo bir alet. Bunun yerine çakmaktan elektrik alan reziztanslı bir mont üretseler daha kullanışlı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar