Sahibinden Enteresan Motorsiklet İlanı

Motosikleti
Forza 250
Bu motor yolda düzde gitmez. sağa - sola kıvırır :)

MkD

motosikleti bir tek sürmemiş herhalde
vidyoda motosiklet ile yapılabilecek herşeyi yapmış kullanmak dışında :mrgreen:

slm arkadaşlar yeni üye oldum siteye siteyi tam olarak kullanamıyorum cbf 150 nin yakıtı konusunda bilgi verebilirmisiniz ? ? almak üzeriyimde

Motosiklet aşkı bu olsa gerek. Arkadaş sevmiş bizede saygı duymak gerekir. Aşkın nasıl yaşanacağına dair bi kitap olmadığına göre.

neden satıyomuş acaba aralarındaki ilişkiyi bitiren şey nedir

bu eleman kendini mi pazarlamış motoru mu anlamadım... sahibinden e de koyuyolar motorun üstünde kendi resimleri veya kız arkadaşını oturtup foto çektiriyolar... abaza toplum dedikleri bu olsa gerek...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------

ayrıca bu motorun egzosuna el sürmem ben kim bilir neler yapmıştır. bide motoru alacak olan olursa tavsiyem bi boy abdesti aldırsın yoksa ilk duvara etiket olur :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:17 ----------

ya ben bidaha tamamını izledim de yok yok bu insan olamaz kesinlikle olamaz eğer bu insansa ve bu dünyadaysa lütfen beni biri ay a fırlatsın noolur...

Bu adam kesinlikle normal değil. Tedaviye falan ihtiyacı var gibi, ya da salak.

Arkadaş:mrgreen:

Şahane reklammış ne diyeyim:p Motoru sankim eve atmış, motor, kendisi hakkındaki gerçekleri anlamadan evvel motorun cahilliğinden faydalanmaya çalışıyor bir an evvel gibi geldi bana:p Motor arkadaş bir an evvel kaç, sabah herşey için geç olabilir:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosikleti alana adam hediye gibi bişe yapmış:D

Madem başlık hortlatılmış bu vesileyle görmüş oldum. Bu adam beyaza falanda çıktı hatırladım şimdi. Hani evin muhiti falan kötüdür, aklı da birazcık sıyrıktır eve koymuş olabilir motoru çalınmasın diye normaldir yani. Ama görüntü ilerledikçe ciddi bir vaka örneği taşıyor arkadaş. Hadi çektin öyle bir tipin var niye resimleri internete veriyorsun. Kısacası bkz: postmodern olmadan önce modern olan bir kişilik.

Ayrıca nedensiz bir şekilde bu şahıs için cuk oturan bir söz çıkageldi; aklımda ahlaki reformasyon, altımda yıldızlık tanga var, olay budur.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tam apaçi makinası :farao:

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
bu makinayı satın almadan önce bir zührevi hastalıklar hastanesinde muayeneden geçirmek gerekir..
pembe nevresimler, kottan bozma şort, meyilli hareketler, beyaz çoraplar, yüce rabbim sen bizleri koru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar