Sahibinden.com'dan seçmeler :)

1 senede 90000 devirmis adam hic ustunden inmemis, bu motosikleti, sahin gorunumlu cakallar alirsa, km yariyariya dusurup oyle satarlar

Benim de aklıma o geldi. Bu vatandaş 90.000 diye yazmış en azından dürüst davranmış. Millet 30.000'i 10.000'e çekip satıyor ...

Peygamber efendimiz(sav) buyurmuş ki. Ticarette malınızın ayıplı yerini göz önüne koyunuz. Biz ise tam tersi malesef.

YBR 90binde ve sorunsuz güzellll , Demekki benim motorun 82bin km daha sorunsuz gideri var :D

Motosikleti
Su Motoru
1 senede 90000 devirmis adam hic ustunden inmemis, bu motosikleti, sahin gorunumlu cakallar alirsa, km yariyariya dusurup oyle satarlar

Antalya' da MotoTime (sahtekar, hokkabaz) diye bir firma var. Motosiklet almak için adamlarla anlaştım, el sıkıştım. Cuma günü akşam motosikletin özellikle km saatine baktım 24.000 km. Pazartesi sabah geldiğimde 26.000 km' deydi. Birde ben o adamlara satsınlar diye motosiklet emanet etmiştim öncesinde : )). Motosikletimi hemen geri aldım ...

Motosikleti
N'aC'i
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-koyluye,hastasina,keci-gibi-mubarekkk,icinde-kufur-bile-edilmedi-124072485/detay/

Antalya' da MotoTime (sahtekar, hokkabaz) diye bir firma var. Motosiklet almak için adamlarla anlaştım, el sıkıştım. Cuma günü akşam motosikletin özellikle km saatine baktım 24.000 km. Pazartesi sabah geldiğimde 26.000 km' deydi. Birde ben o adamlara satsınlar diye motosiklet emanet etmiştim öncesinde : )). Motosikletimi hemen geri aldım ...
bir zamanlar japon motor olupta (alanyada dukkani varmis) sonradan moto klinik olarak adini degistirfen firma vardi, antalya merkezde bu firmayada dikkat etmek gerekir, her gecen gun adini degistiriyor

Motosikleti
Su Motoru
bir zamanlar japon motor olupta (alanyada dukkani varmis) sonradan moto klinik olarak adini degistirfen firma vardi, antalya merkezde bu firmayada dikkat etmek gerekir, her gecen gun adini degistiriyor

Bir motosiklet tamircisinde eğer ki; "Zafer Usta" adı zikrediliyorsa aman diyim uzak durun ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-cok-ciddiyim-bu-motoru-yapan-muhendis-kor-olduuu-123409622/detay/ bu ilanı da ben koyduydum açıklalamalara kopp :D
Efsane ilanlara girecez diye kastırıyolar diyecektim de sen açmışsın ilanı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar