Sahibinden.com'da motor satışı

Merhaba arkadaşlar,

Bu sahibinden'e bi ilan koydum. Ama ilan doğru düzgün görüntülenme bile almıyor. İlanı koyalı 2 hafta oldu ama ne arayan ne 1 mesaj atan var. Toplam görüntülenme sayısı da 200 falan. O da büyük ihtimalle benim sosyal medyada arkaşalarımla falan paylaşıp onların açmasından kaynaklı. Piyasa çok çok aşırı mı durgun bu aralar yoksa bende mi bi sıkıntı var. Satmak istediğim motor Activa S 2018.

Motosikleti
Ns200 15"
Piyasa durgun.
İlan iyi olmayabilir.
Fiyatınız fahiş olabilir.

Bu ara piyasa çok durgun, sizin motosikletinde model yılıda biraz eski, parası olan 2023-2024 ve daha güncel modellere bakıyor maalesef.

Fiyatta çok oynama yapmayın.
İlanı takip edenler fiyatı öldürmek ister.
Mal satarken bile cebimizden para vermek sanırım bir tek bizde var.
Yok ilan öne çıksın şöyle gözüksün.
Piyasalar durgun kimse parayı bir şeye bağlamak istemiyor dersin 2 saate sattığın da olur kısmet.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
benim xmax'ı ilana koymuştum, baktım sadece ölücüler arıyor, iki kere ilanı uzatmak için para verdim sonra yeter bee deyip ilanı kapattım, duruyor motor, yazın fırsat bulunca istanbula gidip alıp geleceğim, burada şehir içinde binerim artık, satılık mı diye soran olursa da o şekilde satarım ya da sahbindendeki ölücülerle uğraşacağıma hurdası çıkana kadar durur elimde.

benim xmax'ı ilana koymuştum, baktım sadece ölücüler arıyor, iki kere ilanı uzatmak için para verdim sonra yeter bee deyip ilanı kapattım, duruyor motor, yazın fırsat bulunca istanbula gidip alıp geleceğim, burada şehir içinde binerim artık, satılık mı diye soran olursa da o şekilde satarım ya da sahbindendeki ölücülerle uğraşacağıma hurdası çıkana kadar durur elimde.
Abi öyle bir çeteleşme var ki ben yok artık dedim.
Bu kadar da yapmazlar dedim de yapıyorlar.
Whatsapp grupları var.
Fiyat indirip çıkartıyorlar ortak şekilde.
İlana favori koyuyor kim çok oynarsa zor durumundan yararlanıp 7 8 kişi arattırıp en ölü rakamla anlaşıyorlar.

Piyasası hızlı kuryeler alır falan diye bu motoru almıştım ama hiç umdumum gibi çıkmadı. fiyatı da gayet makul tuttum. Bu dopingler falan işe yarıyor mu biliyor musunuz?

Piyasası hızlı kuryeler alır falan diye bu motoru almıştım ama hiç umdumum gibi çıkmadı. fiyatı da gayet makul tuttum. Bu dopingler falan işe yarıyor mu biliyor musunuz?
çok sanmıyorum. motosiklet alacak adam alacağı modeli önceden belirler genelde. hemen hemen tüm ilanlara da bakar, zaten bi modelde en fazla 100 tane ilan oluyor, belli başlı kriterleri girince 10-15 ilan kalıyor, hepsine de bakılabilir dakikalar içerisinde. vitrinde görüp aa şu motor güzelmiş bunu alayım diyene pek rastlamadım ben.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
doping basacağınıza aynı parayı ilan fiyatından düşün daha mantıklı

İkinci el motor piyasası şu an çok kötü. Sıfır motosikletlerde çok güzel vade farksız taksit kampanyaları var (Japon markalar da yapmaya başladı bu kampanyaları). İnsanlar bankadaki paralarını faize koyup taksitle alma eğilimindeler, böyle olunca motorun ne kadar temiz ve az kullanılmış olsa da kolay kolay satılmaz.

2024 ekimden beri ilandaydı motorum malesef ne arayan ne soran oldu, geçen ay burda arkadaşım istedi de sattım yoksa hala duracaktı malesef, kampanyalar , kredi kartı taksit vs derken herkez sıfır veya taksitliye yöneldi.

Bende jüpiter 125 koymuştum. Bölgedeki en ucuz ilan olmasına rağmen durum bu. Süresi geçince bir daha yenilemedim. Motor sıfır ayarindaydi.2000 km deydi. Gelen mesajlar hep söyle 50 cc capuçino ile kafa kafaya takas? Sıfırı 145 bin olan motor için üstüne 120 ver anlasiriz(23 model). Abi öğrenciyim elden taksit olmazmı, abi yeni kuryelige başlayacgim kazandıkça ödeyeyim. Abi yeni kuryelige başlaayacagim 30.000 olmazmı.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Enfilansyondaki düzenli düşüş(ben demedim vallahi ben Reis'in yalancısıyım ve ücretlerdeki doygun artışlarla🤪 piyasa kıpır kıpır meaşallah😂

ağabey valla stresten kafayı yiyeceğim neredeyse. şu motoru satsam istediğim motoru alabiliyorum. ne sıkıntılı bir işmiş bu

Ben mesela ocak ayında diğer motosikletlerimi satınca (triumph 660 crf rally) temiz az km tenere700 alayim dedim baktım ilanlara 500 530 bin idi ilan sahiplerini aradım indirim yok çektiler kendi malıdır eyvallah araç onun para da benim sonuçta
tok satıcı yamaha bile taksit indirim ve hediye yaptı motosiklet 570 e verdiler liste fiyatu 575 idi koruma ekipmanlarındada hatrı sayılır indirim yaptılar koruma demiri zincir kılavuzu quick shifter alçaltma kiti ve bunlarada vadesiz taksit yaptılar

şimdi durum böyle olunca taksit imkanım varken neden haşırt diye nakit parayla sıfıra yakın fiyata kullanılmış motosiklet alayim ki ?

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Gerçek ederinin 1 tık altına yazmadan maalesef motor araba vs satılmıyor suan hocam

Gerçek ederinin 1 tık altına yazmadan maalesef motor araba vs satılmıyor suan hocam
Onu yapınca daha da altına teklif veriyorlar.
Daha önce 370 e gel al dediğim motora geçen ay 425 e ver diyorlardı, şimdi 460 diyorlar. Yazanlar da hep al-satçı, kullanacağımı bilsem veririm istediği rakama ama neden başkası daha pahalıya alsın aynı motoru. Piyasada ölücü al-satçılar bitmedikçe doğru düzgün alışveriş yapılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar