Arabamı satıyordum... Fiat Punto Evo Dynamic start/stop ve cam tavan dışında araç full, çift renk özel seri...
Arabanın orjinalinde karter koruma kapağı mevcut değil, o yüzden sonradan takılmış idi lakin sokağımız biraz derin kazılmış, bende fark etmemiş idim orada kapağı kırdım... bu parçanın maliyeti 180 TL işçilik dahil!
Almaya alan gelen vatandaşa bu parçayı 700 TL ye taktıracağını o yüzden ayrıca bir indirim istedi, servise telefon açıp sordum 700 TL ye nasıl bir kapak takılıyor buna diye servis cevap veremedi, adamın cevabı çelik kapak taktıracağım oldu ????
Başka bir vatandaş almaya gelmedi (izmitten geliyor yalvar yakar pazarlık etti acındırdı kendini bende insafa geldim fiyatı ona ayrıca kırdım)
araç başına gelince 1500TL lik masrafı var arabanın dedi?? hayırdır ne yaptıracaksın 1500TL bu arabaya, bir masrafı varsa bizde bilelim dedim (bu arada arabanın kazası, boyası vs yok... sadece bir iki yerinde ufak tefek kapı sürtmeleri var ve otoparkta meydana geldi bu kapı açma sürtmeleri) herif bana demez mi lastikler bitmiş sıfır lastik takmak lazım buna.. Eeee dedim başka ne masrafı var arabanın. Siz arabayı alçaltmışınız benim garajıma girerken altı sürter o yüzden yükseltmekte lazım... 32bin lira vereyim buna... bu arada araba anahtarını sıkı sıkı tutuyor göğsüne bastırmış... küfür edecektim zor tuttum kendimi...
Satanlar ayrı bir model almaya çalışanlar ayrı bir model. deminde biri mesaj atmış 34bin vereyim çok ciddi bir alıcıyım... bende cevap yazdım o paraya temiz 2011 punto var, ciddi bir şekilde onlara bakın....
arabanın üzerinde tesisat var, vatandaşın biri mesaj atmış tesisatını ayrıca bana satar mısın?
başka biri tesisatı düşsek ne olur dedi, sonra tesisatı hediye eder misin dedi...
teklif verip saçmalama arkadaş o kadar fiyat mı kırılır dediğimde küfür eden mi ararsın, arazi teklif eden mi ararsın, pert kaydı olan arabasını kazasız diyerek takas etmek isteyen mi ararsın, 10bin peşin vereyim 500 500 öderim diyen mi ararsın.....
ya sabır ya-rabbim