sahibinden com. daki garip ilan

Katılım
27 Nis 2010
Mesajlar
537
4 yaşında 20 bin km'deki Çin malı motosiklete 3.200 TL fiyat yazma cesareti gösterebildiğine göre çalıntı değildir.:)
 
Katılım
18 Eki 2016
Mesajlar
393
4 yaşında 20 bin km'deki Çin malı motosiklete 3.200 TL fiyat yazma cesareti gösterebildiğine göre çalıntı değildir.:)

Bir ek yapayım, 100 cc -> 15* cc güçlendirmesi yapılması başlı başına ruhsata işlemesi gerekecek bir durum, tabii bu işlem yapılırken km ile oynanmış mıdır o da ayrı bir soru işareti.
 
Katılım
15 Haz 2014
Mesajlar
3,215
Motosikleti
600RR
ohooo bütün plakasız ruhsatsız motosikletler için konu açacaksanız işimiz var..
zaten ilanın verildiği yere bakarsak köy yazıyor.
 
Katılım
26 May 2008
Mesajlar
3,547
Tarsus gibi 330 bin nufuslu ilcede bile deli gibi plakasiz arac varken, yozgatin bilmem ne koyunde mi plaka ruhsat olacak?
 
Katılım
2 May 2015
Mesajlar
1,583
yok sanki çok ucuz bir fiyat yazmış gibi,,ruhsat plaka yok satış yok zaten bunun fiyatı düşülmüştür diye not düşmüş

2013 model 20 bindeki çin malı ruhsatsız plakasız motoruyla oynanmış pert motora o parayı kim verirki
 
Katılım
1 Mar 2013
Mesajlar
1,066
selam arkadaşlar
ilanlar'da gezerken hasarlı motosiklet ilanları sekmesin'de şöyle bir ilana denk geldim. Ruhsat yok , plaka yok , hasar yok. çalıntı olabilir belki diye paylaşmak istedim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-motosiklet-150-lik-saat-gibi-calisan-motorumu-satiyorum-bisan-429279841/detay

büyük ihtimalle sadece köyde kullanmış. birçok köyde adamlar bayiden motoru alıp plaka ruhsat çıkarmadan bisiklet niyetine biniyor. trafik polisi yok zaten bi jandarma var onlarda ses etmez bana durum bu gibi geldi.
 
Katılım
10 Ara 2015
Mesajlar
5,023
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
evrakları tam olsaydı kaç para isteyecekti ben onu merak ettim şimdi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst