sahibinden com. daki garip ilan

4 yaşında 20 bin km'deki Çin malı motosiklete 3.200 TL fiyat yazma cesareti gösterebildiğine göre çalıntı değildir.:)

4 yaşında 20 bin km'deki Çin malı motosiklete 3.200 TL fiyat yazma cesareti gösterebildiğine göre çalıntı değildir.:)

Bir ek yapayım, 100 cc -> 15* cc güçlendirmesi yapılması başlı başına ruhsata işlemesi gerekecek bir durum, tabii bu işlem yapılırken km ile oynanmış mıdır o da ayrı bir soru işareti.

Motosikleti
600RR
ohooo bütün plakasız ruhsatsız motosikletler için konu açacaksanız işimiz var..
zaten ilanın verildiği yere bakarsak köy yazıyor.

Tarsus gibi 330 bin nufuslu ilcede bile deli gibi plakasiz arac varken, yozgatin bilmem ne koyunde mi plaka ruhsat olacak?

yok sanki çok ucuz bir fiyat yazmış gibi,,ruhsat plaka yok satış yok zaten bunun fiyatı düşülmüştür diye not düşmüş

2013 model 20 bindeki çin malı ruhsatsız plakasız motoruyla oynanmış pert motora o parayı kim verirki

selam arkadaşlar
ilanlar'da gezerken hasarlı motosiklet ilanları sekmesin'de şöyle bir ilana denk geldim. Ruhsat yok , plaka yok , hasar yok. çalıntı olabilir belki diye paylaşmak istedim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-motosiklet-150-lik-saat-gibi-calisan-motorumu-satiyorum-bisan-429279841/detay

büyük ihtimalle sadece köyde kullanmış. birçok köyde adamlar bayiden motoru alıp plaka ruhsat çıkarmadan bisiklet niyetine biniyor. trafik polisi yok zaten bi jandarma var onlarda ses etmez bana durum bu gibi geldi.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
evrakları tam olsaydı kaç para isteyecekti ben onu merak ettim şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar