Sahibinden.com da Neden ilanlarımda telefon numaram gözükmüyor...

arkadslar 2 3 yıldır sahibinden e üyeyim ancak bu sene verdigim ilanlarda iletişim bilgilerimde numaram gözükmüyor bir türlü bulamadım ilan düzenle bölümünde telefon numaram gözüksün butonu var ama buton sönük renk yani kapalı tıklanmıyor ne yaptıysam olmadı cok kolay biseydir ama bi türlü bulamadım yardım eden olursa cok sevinirim:rendeer:

1. Adımda yada 2.adımda en altta telefon numaram gözüksünmü diye bir soru var onun yanındaki kutucuğu işaretleyin...

GET ilanı veriyorsanız telefonunuz görünmez. Amaç Sahibinden'i aradan çıkartıp alıcı ile anlaşamamanız.
Eğer GET ilanı değilse, Cebinden Onaylı Üye olmanız gerekir.

arkadslar 2 3 yıldır sahibinden e üyeyim ancak bu sene verdigim ilanlarda iletişim bilgilerimde numaram gözükmüyor bir türlü bulamadım ilan düzenle bölümünde telefon numaram gözüksün butonu var ama buton sönük renk yani kapalı tıklanmıyor ne yaptıysam olmadı cok kolay biseydir ama bi türlü bulamadım yardım eden olursa cok sevinirim:rendeer:

Bende de gözükmüyor. Ne yaptıysam olmadı. yeni üyelik açıyım dedim bu seferde telefon numarasından dolayı açılmıo. öff :S çok gıcık bir site şu sahibinden.

Yamaha BW's 100'üm vardı. Geçtiğimiz yaz satmaya karar verdim. Adana'da servise sordum ''sizlere soran oluyor mu 2. el diye...'' ''Sorarlar istersen alırız dediler.'' Ama ölü fiyata. 600 TL fiyat biçtiler.:)
Sahibinden'e girdim benim motor ayarındakiler 2000-2500 TL civarlarında. Biraz uçuk fiyatlar tabii.

Neyse Sahibinden'e ilan verdim 1750 TL'de fiyat yazdım. 2 gün içerisinde 4 kişi aradı. Birisi Hatay' dan. ''Sabah geliyorum ne olur motoru satma bir gün beklet''dedi. Ertesi gün gelip Yamaha servisi olmayan bir başka servise motoru götürdük. Servis ustası anahtarı kaptı şöyle bir tur attı ve almak isteyene ''gözü kapalı alabilirsin'' dedi. 50 TL indirm yapıp 1700 Liraya verdim Taa! Hatay'a gitti motorum.

Kısaca Sahibinden com'un vasıtası ile 2 günde satıverdim. Site ilanımda telefonum görünüyordu elbette.

ilan vermeye basladıgın ılk adımda İLAN BAŞLIĞI yazısının üst kısmında Kutucuklar var,
Tel numaram gözüksün,,,Dier Üyeler Mesaj Atsın Diye,,,

Kontrol et...

Geçenlerde sahibinden.com facebook sayfasına uzunca bir yorum yazdım herşeyi paraya bağladıklarını yanlış yaptıklarını ve insanları kendilerinden soğuttuklarıyla ilgili. Yarım saat geçmeden bir bayan aradı sahibinden.com dan.. utanmadan dükkan açın diyor =) tek tek anlattım durumları ağzını açıp cevap veremedi.. hayır biz vampir değiliz diyemedi..

Sahibinden.com evet çok güzeldi ama biti kanlanınca ne yapacağını şaşırdı..şımardı.. başka bir deyişle GÖZÜ KALKTI..

Yamaha BW's 100'üm vardı. Geçtiğimiz yaz satmaya karar verdim. Adana'da servise sordum ''sizlere soran oluyor mu 2. el diye...'' ''Sorarlar istersen alırız dediler.'' Ama ölü fiyata. 600 TL fiyat biçtiler.:)
Sahibinden'e girdim benim motor ayarındakiler 2000-2500 TL civarlarında. Biraz uçuk fiyatlar tabii.

Neyse Sahibinden'e ilan verdim 1750 TL'de fiyat yazdım. 2 gün içerisinde 4 kişi aradı. Birisi Hatay' dan. ''Sabah geliyorum ne olur motoru satma bir gün beklet''dedi. Ertesi gün gelip Yamaha servisi olmayan bir başka servise motoru götürdük. Servis ustası anahtarı kaptı şöyle bir tur attı ve almak isteyene ''gözü kapalı alabilirsin'' dedi. 50 TL indirm yapıp 1700 Liraya verdim Taa! Hatay'a gitti motorum.

Kısaca Sahibinden com'un vasıtası ile 2 günde satıverdim. Site ilanımda telefonum görünüyordu elbette.

tebrik ediyorum, arkadaşın sorusu ile ilgili olmayan uzun bir yazıyı yazmaya üşenmemişsin...

tebrik ediyorum, arkadaşın sorusu ile ilgili olmayan uzun bir yazıyı yazmaya üşenmemişsin...
Aynen katılıyorum arkadaşın problemi ile alakası ne ?

üyelik ayarlarından numaranı güncelle. Sms mesajıyla onay kodu gelecek. O kodu girmen lazım oraya. Yoksa rastgele adamın numarasını yazarlar. Önlem bu. Gıcık olduğun birinin numarasını yaz, 2006 hundayi fiyat 8.000 falan, adamı bütün türkiye arar, adam da çıldırır heralde.

erro ve erenözer.
Arkadaşlar haklısınız. Kusura bakmayın. Saçmalamışım.:):ban:: Kendim için.) Herhalde başka bir şeyler düşünüyordum o anda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar