- Konu Yazar
Topragim eyw ya aslinda bnde dusundum bir an onuda B-) cok masrafli olur yaa istanbula gitt gel 
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Salcano sitesinden bayileri kontrol.ettim.bu gun gittigim.adanada olan tek.bayisi zaten ancak,inanilmaz ucuk bir filat verdi.adam.direk 4000 cekti ya sasirdim kaldim istanbulda adamlar 2500 diyor 300 plaka ruhsat vb 2800 boyle sacma farkmi olur ya iki sehir arasinda .s yarinda cevre sehirlere telefondan ulasmaya calisacam bakalin oralarda fiyat ne soyleyecekler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
bu zamanda kartının fotokopisini ya da kartının kendisini kimseye vererek göstererek alışveriş yapılmaz. netten alışverişi bile sanal kartlarla yapıyoruz. ya gidecen kendin kartını kullanacaksın malı öyle alacaksın ya da bi tanıdığın gidecek. mail order filan babana güvenme bence. tedbirli olmak her zaman iyidir.. salcanoyu ara adanadayım en yakın bayiniz nerede diye sor onlar bi yol gösterir sana istanbula gelmek zorunda kalmayabilirsin.
Salcano sitesinden bayileri kontrol.ettim.bu gun gittigim.adanada olan tek.bayisi zaten ancak,inanilmaz ucuk bir filat verdi.adam.direk 4000 cekti ya sasirdim kaldim istanbulda adamlar 2500 diyor 300 plaka ruhsat vb 2800 boyle sacma farkmi olur ya iki sehir arasinda .s yarinda cevre sehirlere telefondan ulasmaya calisacam bakalin oralarda fiyat ne soyleyecekler..